L. Simon László, az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnöke a 20 éves az NKA című országos előadássorozat kilencedik állomásán a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű, közéleti kérdésekkel foglalkozó négynapos ifjúsági rendezvénysorozaton a kőszegi Jurisics-várban 2013. augusztus 24-én.





Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter (b), Józsa István, az MSZP frakcióvezető-helyettese (j) és Szepesi Balázs moderátor (k) a Létezik-e magyar modell? című kerekasztal-beszélgetésen a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű, közéleti kérdésekkel foglalkozó négynapos ifjúsági rendezvénysorozaton a kőszegi Jurisics-várban 2013. augusztus 24-én.


Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter (j2), Józsa István, az MSZP frakcióvezető-helyettese (j3) és Szepesi Balázs moderátor (j) a Létezik-e magyar modell? című kerekasztal-beszélgetésen a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű, közéleti kérdésekkel foglalkozó négynapos ifjúsági rendezvénysorozaton a kőszegi Jurisics-várban 2013. augusztus 24-én.





Livius a Quimby együttes koncertjén a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű, közéleti kérdésekkel foglalkozó négynapos ifjúsági rendezvénysorozaton a kőszegi Jurisics-várban 2013. augusztus 23-án.




Quimby együttes koncertje a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű, közéleti kérdésekkel foglalkozó négynapos ifjúsági rendezvénysorozaton a kőszegi Jurisics-várban 2013. augusztus 23-án.