Elképesztő borzalmakat élt át egy 25 éves kanadai lány. A fiatal nőt, egy ismerőse kegyetlenül összeverte és megerőszakolta. A lánynak sikerült elmenekülnie, ám közel két hétig nem adott életjelet, családja már lemondott róla, mikor egy erdőben bukkantak rá.


Hátborzongató történetről számolt be a NY Daily News. A lap értesülései szerint életveszélyes állapotban találtak rá egy kanadai erdőben a 25 éves Stephanie Beaverbonesra. A lány egy brutális szexuális támadást követően tévedt el a fák között.

Beaverbones két héttel ezelőtt barátaival és egy ismeretlen férfival autókázott együtt, mikor a kocsi lerobbant. A lány haverjai elmentek segítségér, így maradt egyedül a 36 éves Kevin Roy Gladue-dal, aki kihasználta a helyzetet. Megverte és megerőszakolta a lányt, aki kétségbeesésében az út menti erdőbe rohant.
24 óra elteltével a lány anyja jelentette az eltűnést, azonban 12 napon keresztül nem találták Beaverbonest. Ez idő alatt erdei gyümölcsökön és egy patak vízén élt, így maradt életben. Végül sikerült kibotorkálnia az autópályára, ahol a hatóság emberei megtalálták.

A rendőrség szóvivője elmondta,csoda, hogy a lányra élve találtak rá, hiszen számos csontja el volt törve – köztük állkapcsa is –, agyrázkódása volt és testét elfertőződött sebek borították. Azonnal kórházba szállították, ahol sikerült stabilizálni az állapotát, támadóját pedig letartóztatták. Gladue ügyében még nem hozott ítéletet a bíróság.