A James Mangold rendezte Farkas maga mögé utasította a kísérteteket és a Nagyfiúkat is az észak-amerikai jegypénztáraknál.

MTI - A stúdiók vasárnapi előrejelzései szerint a Hugh Jackman főszereplésével forgatott akciófilm 55 millió dolláros (12,3 milliárd forintos) bevételre tett szert premierhétvégéjén.

Az egy hete a kasszasikerlista csúcsára jutott The Conjuring című kísértetmozi 22,1 millió dolláros (ötmilliárd forintos) bevétellel került a második helyre Észak-Amerikában.

Az első öt legjobban kereső film közé sorrendben a Gru 2. (16 millió dollár) és a Turbó (13,3 millió dollár) című animáció, valamint a Nagyfiúk 2. című vígjáték (11,5 millió dollár) jutott még be.

A Gru 2. eddigi négyhetes forgalmazás alatt világszerte 600 millió dollárt keresett a Universal stúdiónak.

Az X-Men-sorozat legújabb produkciója, a Farkas jóval erősebben kezdett a mozikban, mint számos nagy költségvetésű nyári akciófilm, köztük a R.I.P.D. - Szellemzsaruk, a Guillermo del Toro rendezte Tűzgyűrű, a Johnny Depp-pel forgatott A magányos lovas vagy Roland Emmerich új filmje, Az elnök végveszélyben, amelyek egyike sem érte el a negyvenmillió dolláros küszöböt bemutatása hétvégéjén az amerikai és kanadai mozikban.