Egy amerikai közvéleménykutatás során 31 ezer nőt és 13 ezer férfit faggattak arról, hogy melyik nemzet képviselőinek mutatnák meg legszívesebben a lemezgyűjteményüket.


Ázsia, Afrika és Ausztrália teljesen leszerepelt az amerikai utazós társkereső szájt (magányos, utazni vágyóknak keresnek útitársakat), a Misstravel.com által összeállított listán, ugyanis a top tízbe egy ország sem jutott be ezekről a kontinensekről. Nagyon menők viszont a kolumbiai nők és az angol férfiak: ők végeztek a két nem toplistáján.

A férfiaknál a kolumbiai nőket a brazilok és az amerikaiak követték a dobogón, a nők az angol férfiakat az írek és a brazilok követik.

Top 10-es listák

A legszexibb nők: 
1. Kolumbia, 
2. Brazília, 
3. Egyesült Államok, 
4. Spanyolország, 
5. Oroszország, 
6. Hollandia, 
7. Franciaország, 
8. Bulgária, 
9. Svédország, 
10. Olaszország

A legszexibb férfiak: 
1. Anglia, 
2. Írország, 
3. Brazília, 
4. Svédország, 
5. Egyesült Államok, 
6. Spanyolország, 
7. Skócia, 
8. Franciaország, 
9. Görögország, 
10. Puerto Rico

A szavazás nagy vesztesei az olasz férfiak, és persze a magyar nők, akiket az amerikai férfiak nyilván nem ismernek, különben a listán szerepelnének, mégpedig előkelő helyen. Nem baj, ez legyen az ő bajuk. Még egy kérdés: hogy került Bulgária a listára? Ilyen sok amerikai férfi jár Bulgáriában, vagy éppen fordítva: sok bolgár nő fordul meg az Egyesült Államokban?

Bizonyára sok magyar férfitársunk teljesen másként állítaná össze a saját listáját – nekünk is megvannak a favoritjaink –, úgyhogy a cikk alatt kommentben lehet jelezni, melyik nemzet női a legszexibbek. A magyar lányokat most kihagyhatjuk, úgyis tudjuk, hogy mindenkinél ők állnak az első helyen.

Forrás: player.hu