Most megtudhatod, gyermeked milyen céllal érkezett közénk.

Egyes keleti tanok szerint mindannyi egy meghatározott sorsfeladattal születünk le a Földre, ami az előző életbeli cselekedeteinkből, szavainkból és gondolatainkból adódik.

Ha ezt a feltételezést el tudod fogadni, bizonyára kíváncsi vagy rá, hogy gyermekednek mi a dolga az anyagi síkon. Túl azon, hogy személyiségéből és megnyilvánulásaiból is következtethetsz erre, születésének napja is adhat támpontot.

Hétfő

Hétfői születésű csemetéd sorsfeladata, hogy békét, harmóniát és mindenekelőtt szeretetet vigyen mások életébe.

Mindez valószínűleg pályaválasztásában is megnyilvánul majd: felcseperedve valamilyen segítő szerepet tölt be. Kiváló pedagógus vagy pszichológus válhat belőle, de az is lehet, hogy a gyógyításban találja meg a hivatását.

Ugyanakkor híján lehet a gyakorlati érzéknek, ezért jó, ha már kiskorában megtanítod, miként oldhatja meg az olyan kisebb-nagyobb problémákat, amelyek mindannyiunk életében felmerülnek.

Kedd

Gyermeked azzal a sorsfeladattal érkezett, hogy megtanítsa környezetét, miként boldogulhatnak jobban az anyagi síkon. Többféle hivatáshoz is kedvet érezhet majd magában, különösen tekintettel a pénzügyi pályára - de ha más területen helyezkedik is el, nem esik majd nehezére megteremtenie és fenntartania az egzisztenciáját, miközben akarva-akaratlanul másokat is erre ösztönöz, adott esetben akár gyakorlati segítséget is nyújtva.

Szerda

Szerdai születésű gyermeked sorsfeladata, hogy közelebb hozza egymáshoz a szűkebb és tágabb környezetében lévő embereket. Ennek érdekében a karma mesterei kiváló kommunikációs képességgel és magas fokú diplomáciai érzékkel vértezték fel. Bármely olyan szakmában sikeres lehet, ahol kapcsolatokat kell kialakítania, illetve fenntartania - tolmács, fordító, médiamunkás éppúgy válhat belőle, mint kereskedő vagy akár diplomata.

Csütörtök

Ha a gyermeked csütörtökön érkezett, akkor - sorsfeladatának megfelelően - folyamatos belső késztetést érez arra, hogy a maga lehetőségei szerint támogassa a körülötte lévőket. Mindez elsősorban nem a pályaválasztásában fog tükröződni, sokkal inkább abban, ahogy a mindennapjait éli. Kiváló társ és szülő válik belőle, miközben, ha teheti, segíti azokat, akik nála kevésbé szerencsések. Nem kizárt, hogy munkája mellett valamilyen karitatív tevékenységet is ellát.

Péntek

A pénteken világra jött gyermek sorsfeladata, hogy megtanuljon letérni a járt útról, és saját példáján keresztül másokat is erre ösztönözzön. Emiatt esetenként egy igazi kis égedelemnek tűnhet - ám valójában nem rossz ő, csak próbálja kitapasztalni a határait. Fegyelmezésre természetesen szükség van, de az ésszerűség határain belül igyekezz rugalmas lenni. Érdemes továbbá beíratnod olyan tanfolyamokra, ahol az önkifejezésre helyezik a hangsúlyt, a színikör, esetleg egy keramikusképzés sokat segíthet neki. A későbbiek során pedig támogasd pályaválasztásában - akkor is, ha esetleg nehezedre esik elfogadni a döntését.

Szombat

Szombati születésű gyermeked már-már a végtelenségig önzetlen és az áldozatkész - nem véletlenül, hiszen sorsfeladata, hogy a maga eszközeivel jobbá tegye kicsit a világot. A gondot az jelenti, hogy - még ha nem is feltétlenül akaratlagosan - a kelleténél jobban beleélheti magát mások helyzetébe, illetve erőn felül próbálhat segíteni a körülötte lévőknek, legyen szó egy nehéz sorsú emberről vagy egy árva kis állatról - így pedig előbb-utóbb szétforgácsolódhat. Fontos tehát, hogy kifejleszd benne a lehatárolódásra való képességet is, illetve tudatosítsd benne, hogy sajnos nem menthet meg mindenkit.

Vasárnap

Vasárnapi születésű gyermeked az ismeretlen kutatásának és a kihívások keresésének kettős sorsfeladatával érkezett közénk. Ennek megfelelően már kiskorában is keresi a szokványostól eltérő megoldásokat, legyen szó egy legófigura összerakásáról vagy a szobája rendbetételéről. Lehet, hogy néha a hajad is égnek mindettől, de amennyire lehet, hagyd kibontakozni a kicsit. Ez a fajta attitűd a későbbiek során is megmutatkozik majd - bármilyen pályát választ is a gyerkőc, különleges látásmódja és rendhagyó ötletei révén garantáltan sikeres lesz.

Forrás: femina.hu