Terrorban él a Barátok közt sztárja

Kiss Ramónát annyira kikészítik az erőszakos jelenetek a Barátok köztben, hogy sokszor a felvételek után is sír. Ilyenkor Rékasi Károly, sorozatbeli partnere vigasztalja a lelkileg megtört lányt.
Kiss Ramónát nagyon megviseli, hogy a Barátok köztben alakított karakterét, Szentmihályi Zsófit lelkileg és fizikailag is terror alatt tartja szerelme, Bartha Zsolt. A szép színésznő annyira átéli a felvett jeleneteket, hogy sokszor még a forgatás után is a könnyeivel küszködik - tudta meg a Bors.
"Az erőszakosabb jelenetek után még időre van szükségem, hogy elengedjem ezeket az érzéseket, és visszatérjek a karakteremtől önmagamhoz. Mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobban beleéljem magam a helyzetbe. Szerencsés vagyok, mert a közvetlen környezetemben egy nő sem élt át ilyen borzalmakat. És saját tapasztalataim nincsenek ilyen téren, de az életem során kerültem már boldogtalan állapotba, ezeket az érzéseket fel tudom használni" - árulta el a lapnak.
Kiss Ramóna egyébként sokkal jobban szeret szomorú szerepeket játszani, mint boldogabbat. "Sokszor jó érzés sírni, nem szégyellem, érzékeny nő vagyok" - tette hozzá a színésznő, akit a felvételek után gyakran Rékasi Károly, sorozatbeli férje vigasztal meg.