Híradót vezetett, dolgozott a Parlamenti Napló műsorában, évekig az Aranyág és a Főtér műsorvezetőjeként láthatták a tévénézők. Novodomszky Éva újabban a Család-barát című magazinműsorban szerepel, de ő volt a háziasszonya az eurovíziós dalfesztivál hazai válogatójának is. Szicíliai férjével őrzik a szerelmük lángját.

-Kéthetente "szülői értekezletet" tartunk, ami azt jelenti, hogy kettecskén töltünk el egy estét. Ilyenkor elmegyünk moziba, színházba vagy csak vacsorázni. Amikor annak idején Salvo két kofferrel megérkezett Magyarországra, sokáig szenvedett. Amíg meg nem találta a helyét, addig nehéz volt feldolgoznia, hogy a feleségének biztosabb egzisztenciája van, mint neki. Most egy olasz, pontosabban szicíliai éttermet vezet - mondja Novodomszky Éva, aki a Fanny magazin újságírójának arról is beszél, hogy miben különbözik egy átlagos olasz és egy szicíliai konyha.

-A szicíliai ételekben sokkal több a zöldség. Különösen gyakori a padlizsán és a fűszerek közül a menta. Hogy konkrétumot is említsek, a cannoli nevű édesség is onnan származik. Ez tulajdonképpen túróval töltött édes tésztacső. Amikor a férjem szüleinél vagyunk, apósom rengeteg tésztát főz. A fiaim is imádják ezeket - meséli az m1 népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva.

Forrás: Stop.hu