Kiszel Tünde eddig is figyelemmel követte, de most már szívesen el is indulna a SuperTV2 Nagy Duett című műsorában. A show-műsor a végéhez közeledik, de kiderült: a naptárdíva eddig sem sajnálta az SMS-eket.

Kiszel Tünde minden hétvégén kedvenceinek szurkol. Szombaton az RTL II-n futó Szombat esti láz című műsorban szavaz kedvenceire, és rajongóit is biztatja közösségi oldalán a szavazásra.

- Nagyon szurkoltam Bálint Toncsinak, de pont ő esett ki először. Viszont most is vannak kedvenceim: Vastag Csabáék nagyon jók, de a többiek is meglepő módon ügyesek. Szilveszter gazda nagyon vicces és szórakoztató. Győrfi Pál előtt pedig le a kalappal, hiszen úgy táncolt a műsorban, hogy közben komoly, felelősségteljes munkát végzett - mondta a STOPnak Kiszel Tünde, aki jó pár SMS-t elküldött már a táncosokra, viszont a SuperTV2-n megmutatkozó duett párosokat is kedveli.

- Cseke Katinkával régóta ismerjük egymást. Izgulok értük a döntőben. De Király Lindát is nagyon kedvelem. Ő például szerepelt régebben a műsoromban is a Budapest TV-n, és Lakatos Márkot is jól ismerem. Papp Gergőéknek is drukkoltam, vele is többször dolgoztam együtt. Nem tudom, hogy lesz-e következő széria, de én is úgy megmérettetném magam! A profik mellett amatőrök vannak, és ez számomra is kihívás lenne - mosolygott a naptárdíva, akit korábban a TV2-n sugárzott, Csaó Darwin című műsorban hallhattunk már dalolni.

Forrás: Stop.hu