Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak elmondta, mennyire örül, hogy Juhász Roland a Videotonba igazolt. A védőnek így megvan az esélye a felzárkózásra a világbajnoki selejtezők előtt.



„Örülök az ellehetetlenült helyzet megoldásának, ugyanis mindennél fontosabb, hogy Juhász Roland folyamatos játéklehetőséghez jusson. Márciusban Románia és Törökország ellen két fontos világbajnoki selejtező vár a válogatottra, így neki is minden esélye megvan arra, hogy visszaszerezze a versenyformáját, és jó teljesítményt nyújtva felzárkózzon a többiekhez” – mondta a Nemzeti Sportnak Egervári Sándor.

„Az átigazolás kapcsán ki kell emelni: a klubtulajdonosok, szakmai vezetők sokat tesznek azért, hogy válogatott játékosok szerződtetésével színvonalasabbá váljon a bajnokság. Hálás vagyok, hogy vállalják a légiósként kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgók hazahozatalát – Elek Ákosra, Rudolf Gergelyre, Kádár Tamásra és Juhász Rolandra gondolok –, az ő átigazolásuk fontosabb, mint ha három külföldi futballista érkezne helyettük.”