Az említésre kerülő, valóban forradalmi jelentőségű találmányok soha nem terjedhettek el a világon. Vajon ki tudja, miért? Nyilván egy átlagos olvasót nem izgatnak fel a technikai részletek különösebben, de annyit azért a laikus is érzékelhet, kihámozhat a találmányok technikai leírásaiból, hogy egy korlátlan energiafelhasználással működő járgány, egy vízautó, illetve az antigravitáció megoldásai, esetleg a szabadenergia előállítása merőben új, jobb és környezetkímélőbb jövőképet teremtene az emberiségnek. 

Vízautó

A 70-es években egy kutatóintézeti mérnök véletlenül rájött arra, hogy vízbontás során nagyon kevés villamos energia bevitelével sok durranógáz keletkezik. Ő hegesztő készüléket akart készíteni. Valaki végül el is készítette neki azt az elektronikát, ami ezt a „csodát” megvalósította. Beépítették ezt egy Moszkvicsba. A rendőrök elkapták és jól megbüntették, mivel nem volt benzintartály az autóban,
más lapra tartozik, hogy PB-gáz tartály sem. Mivel emberünk nem kapott engedélyt erre az autóra, szétszedte.
Egely György a 90`-es években megkapta a vízautó megalkotásának feladatát. Ennek okán felkereste az iménti történet főszereplőjét, aki már nem tudott visszaemlékezni minden apró részletre. Sok munkába és régebbi tanulmányok átnyálazásába belekerült, mire rájött a trükkjére.

Bánki Donát több mint 100 évvel ezelőtt találta ki az alapötletet. A lényege, hogy a belsőégésű
motorban a benzinhez vizet keverünk. Így a 25%-os hatásfokot fel lehet vinni 30-35%-ra, míg a károsanyag-kibocsátást jelentősen lehet csökkenteni.
Maga a készülék egy adapterhez hasonlóan csatlakoztatható az autóhoz. Ily módon többféle szériaautót is át lehet majd alakítani. Ezzel a megoldással negyedével csökkenthető a fogyasztás. A technikai részletek Egely György könyveiben lelhetők fel.


Forrás:Facebook,Magyar Nyelv