A kupameccsek napja volt a keddi szerte Európában. A Real búcsúztatta a Barcát, Szalai Ádámék meg önmagukat fektették két vállra.

ma.hu - Megint Barca vereség

Ismét kikapott a Barcelona, ezúttal hazai pályán, mely kupabúcsút is jelentett a katalánoknak. A madridi 1-1 után Cristiano Ronaldo korai tizenegyesgóljával már a Real állt továbbjutásra, majd a meddő Barca fölény sem hozta meg a hazaiak egyenlítő találatát. Ellenben a második félidőben növelte előnyét a királyi gárda, Di Maria ültette hintába Puyolt, a Pintoról kipattanó labdát Ronaldo helyezte a hálóba. És még nem volt vége! Varane fejjel növelte a Real előnyét. A Barca a végén Jordi Alba találatával szépített, de a vége így is 1-3, továbbjutó 4-2-vel a Real Madrid.

Szomorú Mainz búcsú

Hiába vezetett már a 4. percben 2-0-ra a Mainz a Német Kupa negyeddöntőjében a Freiburg ellen, végül kikapott és így kiesett Szalai Ádám csapata. A Freiburg emberelőnybe került a második félidő közepén, azonban csak a rendes játékidő utolsó négy percében tudta egalizálni az állást. A hosszabbítás pedig a vendégeknek kedvezett, így 3-2-es győzelmével a Freiburg jutott a Német Kupa négy legjobb csapata közé.

Spanyol és lengyel ellenfél a kézi-Bl-ben

Elkerülte egymást két férfi kézilabda-csapatunk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A csoportelsőként továbbjutó MKB Veszprém a spanyol Ademar León otthonában kezdi a párharcot, míg a Pick Szeged az első meccsen a lengyel Kielcét fogadja. A negyeddöntőkre március közepén kerül sor.

Telt ház a derbin

Már biztos a telt ház a március 10-i Ferencváros-Újpest rangadón. A hazaiak számára fenntartott 15800 jegy pillanatok alatt elkelt, míg a vendégtábor 1400 bilétával rendelkezik. A találkozó a Fradi utolsó Nb1-es meccse lesz a jelenlegi stadionban.