Elégedetlen az orosz népszaporulattal Vlagyimir Putyin, ezért újfajta megoldást talált ki a problémára. Az elnök romantikus koncertet szervez Moszkvába, hogy hatására bújjanak össze a párok.

Szívén viseli az oroszok szerelmi életét Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök nemrég ismét azt nyilatkozta, borzasztó, hogy ilyen kevés gyermek születik az országban.

Putyin azonban nem állt meg itt, konkrétan a kezébe vette a probléma megoldását. No nem ő fog minden orosz lány ágyába bújni, inkább csak a légyottok számának növelésében segédkezik.

Már utasította is a hivatalát, hogy tegyenek meg mindent az orosz fiatalok „beindítására”. Az ügy érdekében meghívták a 90-es évek egyik legismertebb fiúbandáját, a Boyz II Men nevű együttest, hogy adjanak egy romantikus koncertet Moszkvában.

A fellépésre február 6-án kerül sor, Putyin pedig azt reméli, hogy az érzéki dalok után a közönség hazamegy, és egyből egymásnak esik. A koncerten egyébként az érzéki dalok mellett az elnök gyerekszámnövelési kampányát is népszerűsíteni fogják.

Nem először lép fel egyébként az ügyben Putyin, aki korábban már elárulta: számára a minimumelvárás a családonként három gyermek. Neki négy utódja is van, igaz, közülük kettő házasságon kívül született.

Első ciklusa alatt kinevezte szeptember 12.-ét a fogantatás ünnepévé. A terv az volt, hogy ezen a szabadnapon a párok hazamennek, és gyereket csinálnak. Azokat, akiknek kilenc hónappal később gyermeke született, különleges ajándékokkal lepték meg: hűtőszekrénnyel, videokamerával, sportautóval. Ennek ellenére csak néhány orosz tartományban lett népszerű az ünnep.

Talán most a Boyz II Men segít a problémán.