A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Menekül a munka elől, mint cica a fürdetéskor. Legszívesebben az ágyban maradna, és csak álmodozna. De kénytelen kikelni, hisz fontos megbeszélések várnak Önre. Még így is ki kell magyaráznia a késést, ami nem igazán megy, hisz Ön alapjában véve a pontosságáról híres. Szedje össze magát, mielőtt olyan hibát vét, melyet már nem lehet pár találó szóval elrendezni. Nehogy aztán komolyabb következményei legyenek annak, hogy nem aludta ki magát.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Ritkán állnak a csillagok ilyen szerencsésen, mint most. Kevés erőbefektetéssel maximális eredményeket érhet el. Legyen hát nyugodt és alapos a munkájában, amelyekbe ma fog bele. A partnerkapcsolata is kiegyensúlyozott. Használja ki ezt a békét arra, hogy átbeszéljenek egy régóta húzódó ellentétet. Most fél szavakból is értik egymást és azt is értik, amit a másik fél mond. Ez lényegesen megkönnyíti a helyzetet, hisz nincsenek félremagyarázások.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Harcolnia kell önmagával. Könnyen felbosszantja magát olyan apróságokon, melyeken máskor átlép, és a bosszúságát sajnos másokon tölti ki. A mai napon összpontosítson a rutin feladataira, ne keressen új kihívásokat. Ne erőltesse a csapatmunkát, igyekezzen a gondjaival egymaga megbirkózni. Így kerülheti csak el azt, hogy meggondolatlan szavaival vagy tetteivel megbántson másokat. Ha a párja az idegeire is megy, nem a mostani a legmegfelelőbb alkalom, hogy ezt megbeszéljék.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Nem találja az összhangot a munkatársaival. Mindez abból ered, hogy úgy érzi, túl kritikusak Önnel. Nem tud jót mondani, a tetteit pedig folyamatosan félreértik. Ne hagyja, hogy elragadják az indulatai, ha a kiborulás szélén is táncol, válogassa meg a szavait. Ha most kimondja, ami a szívén, még nagyobb félreértéseket generál maga körül. Összpontosítson arra, hogy a munkájában ne hibázzon, ezzel teheti most a legtöbbet önmagáért.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Bal lábbal kelhetett ki az ágyból, mert semmi nem akar sikerülni. Ne sok jót várjon a mai naptól, különösen ne nagy sikereket. Őrizze meg a nyugalmát és tegyen úgy, mintha minden rendben lenne, dolgozzon, még ha ez nehezére is esik. A meglévő feladatait igyekezzen lezárni úgy, hogy aprólékosan a végére jár. Ne keresse másban a hibát akkor sem, ha önmagában nem találja, ellenkező esetben hamar népszerűtlenné válik.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Még Ön is meglepődik, milyen kellemesen telik a napja. Határozott és ennek az a következménye, hogy sikeres. Az energiái végtelennek tűnnek. Ne veszítse szeme elől az irigyeit, mert könnyen hátba támadhatják, ha nem figyel rájuk. Ha hirtelen nehézségekbe ütközne, gondoljon arra, mindezt nekik köszönheti. Azonban bosszúvágy helyett mosolyogjon, és könnyedén fogja átugrani az akadályt, ezzel okozva nekik a legnagyobb bosszúságot.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Ne legyen szomorú, ez a nap nem az Ön napja. Fogadja el méltósággal. Semmi nem sikerül és ez bizony rányomja a bélyegét arra is, ahogyan a kollégáival bánik. De ne csináljon a bolhából elefántot. Nem mindig lehet valakinek jó hangulata és ezt a környezete is tudja. Csak arra ügyeljen, ne vállaljon felesleges kockázatot, kerülje a veszekedéseket és igyekezzen megőrizni a nyugalmát. Ez a legtöbb, amit a mai napból kihozhat.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Itt a lehetőség, hogy a szakmai életben előrelépjen. A mai nap alkalmas arra, hogy új munkahelyet keressen, a most elküldött önéletrajzok célba találhatnak. Amennyiben elégedett a körülményeivel és nem szívesen állna fel, akkor se legyen kishitű és merészen vázolja feletteseinek a képességeiben rejlő tartalékokat. Régóta szemezget a kirakatban egy ruhával is, eljött az idő, hogy engedjen a csábításnak. Hamarosan alkalma is lesz viselni.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Mindenki jobban jár, ha nagy ívben kikerüli Önt. Ha tehetné, még Ön is kikerülné saját magát. Mivel azonban ezt nem teheti, kezdjen el inkább azon gondolkodni, mennyire igazságos, hogy mindig másra tolja a felelősséget és mindig másvalakiben keresi a hibák okait. Nem a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy olyan döntéseket hozzon, melyeknek hosszú távú hatásai vannak. Ezeket bízza valóban másra és Ön csak arra összpontosítson, hogy a rutinfeladatait anélkül elvégezze, hogy másokat megbántana.

BAK: (december 22 - január 20.)

Legyen a mai napon együttműködő, mert a közös munka sikereket teremthet és eredményeket hozhat. Elég egy kedves szó, egy finom bók és máris képes arra, hogy akár az ellenfeleit is azok sorába állítsa, akik az Ön céljaiért küzdenek. Összpontosítson egy ilyen napon a kihívásokra, nagy feladatokra, a terhet jelentő rutinmunkák most várhatnak. Azért a határidőkről nem szabad ilyenkor sem megfeledkezni, hisz számítanak Önre.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

A munkahelyén különös légkör uralkodik. Ahogyan Önből árad az ártatlan bizalom, úgy érzi azt is, ahogyan mások helyezik a sorsukat az Ön kezébe. A hangulat sokkal inkább családias, mint hivatalos. Így aztán a munka is könnyen megy, és még arra is lehetőség adódik, hogy régebben megbúvó fezültségeket simítsanak ki, olyan megoldásokat találjanak fontos kérdésekre, melyek hosszú távon biztosítják a nyugalmat.

HALAK: (február 19 - március 20.)

A közös cél most fontosabb Önnek, mint a saját érdekei. Ez nem meglepő, hisz most minden figyelme a külvilág felé irányul és kíváncsian szemléli, amit mások tesznek és gondolnak. Ezzel a munkatársai számára beszélgetőpartnerré válik, nem csak kollégaként tekintenek Önre, hanem mint egy barátra. Ha nem él vissza a bizalmukkal és a hallottakkal okosan bánik, hamarosan nélkülözhetetlen munkaerővé válik.