A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

A kapcsolatok egyensúlyban tartása gyakran nehéz feladat és komoly kihívás. Ön most éppen abban az időszakban van, amikor a kötelékek fellazulni látszanak, és komoly erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy a harmóniát megőrizzék. Talán Önben van a hiba, mert nem talál időt arra, hogy a családtagjaival beszélgessen, őszintén elmondhassák egymásnak a problémáikat. Ne hagyja magát elbizonytalanítani, legyen nyitott, hogy ismét egymásra találjanak.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Kirobbanó formában van mind fizikailag, mind lelkileg. De ne dőljön hátra elégedetten, mert ha nem törődik az erőnlétével, ez a remek állapot hamar elillan. Fordítson továbbra is figyelmet arra, mit eszik és törekedjen az elegendő vitaminbevitelre. Ha az ünnepek alatt felszedett kilóktól nem szabadult meg, akkor itt az alkalom, hogy elkezdjen mozogni aktívabban. Mi lenne, ha délután felkerekedne a család, és elmennének kirándulni?

IKREK: (május 21 - június 21.)

Ha már a teste is jelzi, hogy a lelkében gondok vannak, akkor valóban eljött az ideje annak, hogy nagyobb figyelmet fordítson önmagára. Elsősorban azt kell tisztáznia magával, hogy az Önt körülvevő emberek között valóban mindenki rászolgált-e a bizalmára. Az ismeretségi körében többen csak irigykedve nézik, ahogyan az útját járja, őket valóban nevezheti barátoknak? Ha letisztul az ismeretségi köre, a valóban bizalmas emberek előtt ne szégyellje feltárni a gondjait.

RÁK: (június 22 - július 22.)

A mai napon hajlamos elragadtatni magát. Túlságosan befolyásolják az érzelmei, megakadályozva azt, hogy higgadt fejjel gondolkodjon. Ez megviselheti a partnerkapcsolatát is. Fordítsa figyelmét önmaga keresésére. Most leginkább arra lenne szüksége, hogy magányosan tölthessen pár órát, így ha teheti, legalább délután mozduljon ki, hátrahagyva a családtagjait, menjen el sétálni, túrázni. Egy kiadós alvás sokat segíthet azon, hogy a következő hetet kipihenten és sokkal nyugodtabban kezdje meg.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A szépsége és a pozitív kisugárzása belülről fakad. Mindenkinek feltűnik, milyen kiegyensúlyozott és a ragyogás, mely árad Ön körül. Ne hagyja, hogy ez a nap a négy fal között teljen el. Beszéljen meg találkozót a barátnőivel, menjenek sétálni, moziba, vagy egyszerűen csak üljenek be egy cukrászdába kávézni. Meglátja, senki nem fog tudni ellenállni a mosolyának, és a világ is visszanevet Önre.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A mai napon kapcsolja ki az értelmet az életéből és csak az érzéseire hallgasson. Ne legyen kemény a partnerével, az utóbbi időben többször is megbántotta, itt az ideje, hogy mindezt jóvátegye. Menjenek el kettesben oda, ahova ő szeretne, hogy érezze, milyen fontos Önnek. Meglátja, Ön is remekül fog szórakozni, még ha nem is gondolta volna induláskor. A közös program mindenképpen elmélyíti a kapcsolatukat.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Ami Önnek most hiányzik, az a biztonság és a figyelem. De ezt nem erőszakolhatja ki a partneréből, csak női fondorlatokkal érheti el, hogy észrevegye az Ön vágyait. Vesse hát be azokat a praktikákat, melyekkel egykoron elcsavarta a fejét. Törjön ki a sablonok világából és bolondozzanak újra úgy, mint fiatal korukban. Higgye el, Önök még nem öregek ahhoz, hogy jól érezhessék magukat kettesben.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A csillagok most elkényeztetik, így megkapja azt a figyelmet a partnerétől és a barátaitól, melyre mindig is áhítozott. Ne szabadkozzon, fogadja el a kényeztetést, hisz megérdemli. Lassan feléli az energiatartalékait, ami komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Igyekezzen kerülni a stresszt és a kihívásoknak se a mai napon akarjon megfelelni. Töltse inkább az idejét a friss levegőn, ez megtisztítja az elméjét is.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Bár voltak tervei a mai napra, de rúgja fel bátran. Tegyen olyat, ami szokatlan Öntől, lepje meg a környezetét, a hatás nem marad el. A megdöbbent arcokat látva Ön is jobb kedvre derül. A párja is partner abban, hogy valami olyat tegyenek, amit már régen nem, vagy régóta terveztek. A lelki feltöltődés egyúttal azt is jelenti, hogy kiürült energiakészleteit pótolta, így az Önre váró nehézségekkel is sokkal könnyebben fog megbirkózni.

BAK: (december 22 - január 20.)

Ügyeljen magára és ne engedje, hogy felesleges vitákba rángassák bele. Hagyja a veszekedést másokra, maradjon távol minden olyan helyzettől, amely feszültségekkel teli. Bár annyi energia rejtőzik Önben, hogy a világot is képes lenne megváltani, de a mai napon ne pazarolja el ilyenekre. Fordítsa figyelmét inkább arra, hogy kipihenje magát. Vegyen elő egy könyvet, és egy pohár bor kíséretében vonuljon félre.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

A hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát. Mégis csak most derül fény arra, hogy az egyik legközelebbinek gondolt barátja évekkel ezelőtt csúnyán becsapta. A csalódás arra ösztönzi, hogy átértékelje a kapcsolatait. Bizony rá fog döbbenni, hogy mennyi ember csak érdekből van Ön mellett. Itt az ideje, hogy átgondolja, szeretné-e, hogy ők továbbra is az élete részei legyenek. Bár fájó a gondolat most, de még éppen időben ahhoz, hogy elkerüljön egy még nagyobb csalódást.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Mikor tanul már meg végre nemet mondani? Nem gondolja, ha feláldozza magát mások érdekében, annak az egészsége fogja a kárát látni? Pedig így van. Eljött az idő, hogy végre a figyelmét önmagára fordítsa. Még ha ezzel most a párját is bántja meg, akkor is helyezze a saját érdekeit másoké elé. Ezzel nem csak azt éri el, hogy sokkal több ideje marad a pihenésre, kikapcsolódásra, de az önbizalmát is visszanyeri.