A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

A mai napon kézzel fogható a siker. A pozitív hozzáállása minden problémához azt eredményezi, hogy könnyedén megtalálja a megoldásokat, a kihívásokat szinte észrevétlenül oldja meg. Talán ennek köszönhetően, hogy hajlamos a könnyelműségre. Legyen szó gasztronómiai élvezetekről, vagy vásárlásról, könnyen túlzásokba eshet. Próbáljon meg mértéket tartani az élvezetekben, mert könnyen balul sülhet el a korai ünneplés.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A mai nap káoszba fulladhat, ha szabadjára engedi az érzelmeit. Az Ön elé állított feladatokat kihívásoknak tekinti, holott rutinmunkák. Meglepetésnek szánják, de Ön túlreagálja, egyenesen a hátsó szándékot keresi. Ne legyen ennyire feszült és ideges, a dolgokat fogadja el önmagukban. Keresse a változatosságot és a lehetőséget arra, hogy mihamarabb hazatérhessen. A legnagyobb szüksége most a kikapcsolódásra van.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Ne halljon meg mindent, ami a környezetében elhangzik. Ha mégsem tudja elkerülni, hogy a pletykákkal Önt is megtalálják, legyen Ön az, aki kérdez. Ne fogadjon el mindent feltételek nélkül, nézzen az információk mögé. Most kitisztulnak a távlati tervei, egyértelműen képes azokat meglátni. És egyúttal arra is módot talál, hogy a megvalósításukba belefogjon. Ne zárja ki a partnerét sem élete eme fontos szakaszából.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Rugalmasságának és tiszta fejének köszönhetően könnyedén képes szellemi munkák végzésére. De a kommunikációs képessége is csúcsponton van, szívesen keveredik beszélgetésbe, akár ismeretlen emberekkel is. Egyértelműen tudja megfogalmazni a véleményét és a szándékait, így sokkal kisebb ellenállásba ütközik, mint ahogyan azt várta. Helyezze előtérbe az egyéniségét, most hamar követőkre találhat.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Az ellenállhatatlan kisugárzása és a hirtelen támadt közvetlensége ajtókat nyit meg Ön előtt. Nagyvonalú a környezetében élőkkel szemben, akik képesek ezt megbecsülni, mégsem kihasználni. Magabiztossága már-már méltóságteljességet kölcsönöz Önnek. Igényes mind önmagával, mind a környezetével szemben, ezért a munkájában is jogosan alaposságot követel meg, hisz Ön is körültekintő és precíz.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Valóban a saját útját járja, vagy csak szerepet játszik, amelyről azt gondolja, hogy közelebb viszi a céljaihoz? Gondolkodjon el azon, hogy a hivatását kihívásnak tekinti. Amennyiben a válasza igen, akkor nincs oka változtatni. De ha már belefásult a mindennapi csatározásokba, most eljött a pillanat, amikor érdemes elgondolkodnia a változtatásokon. Ha nyitott szemmel keresgél, megtalálhatja az új értelmet az életében.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Kézzelfogható a feszültség, ami akkor jelenik meg az életében, amikor valami új van kialakulóban. Szabad kezet kap egy fontos feladat végrehajtásában. Semmi nem szab gátat annak, hogy végre valóban önmagát nyújtva hatalmas sikert érjen el. Olyan munkatársak sorakoznak fel Ön mögé, akiktől eddig nem is remélt segítséget. Mindez magabiztossá teszi, ami elengedhetetlen, hogy a kihívásoknak megfeleljen.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A mai napon előtérbe kerülnek az érzelmei. Képtelen kizárni azokat a hivatalos megbeszéléseiből, de szívesen beszélget egy kávé mellett a munkatársaival a gondjairól és a gondolatairól. Olyan emberek előtt tárja fel önmagát, akikről eddig nem is feltételezte, hogy hasonló gondokkal küzdhetnek, mint Ön. Megmutatja az emberi oldalát, mellyel új barátokat szerezhet, de mindenképpen tisztelőkre akad.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Úgy érzi, túl keveset tud ahhoz, hogy az Önre kiszabott feladatokat végrehajtsa. Pedig birtokában van minden képességnek és tehetségnek ahhoz, hogy sikerre vigye az ügyet. Ne a kifogásokat keresse, hanem a megoldásokat. Beszéljen kevesebbet a gondjairól, de hallgassa végig a kapott kritikákat. Gondolkodjon el a hallottakon, hisz azok nem csak abban segítik, hogy az akadályokat leküzdje, de támaszra is találhat, ha a munkatárai azt tapasztalják, érdemes Önnel beszélgetniük.

BAK: (december 22 - január 20.)

A mai napon hajlamos meggondolatlanul és feszültebben reagálni a környezetéből érő hatásokra, mint máskor. Éppen ezért lenne fontos, hogy ne kezdjen komoly kihívásokat jelentő feladatokba, hisz a kapott segítséget sem tudja a helyén kezelni. Munkája során haladjon a saját tempójában, ha szükségét érzi, iktasson be több szünetet, ellenkező esetben délutánra kidőlhet a sorból, ráadásul hosszabb időre. Nincs a topon és ezt el kell fogadnia.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Nem mindig a legkényelmesebb út a legjobb. Ma úgy érzi, gyámolításra szorul, mint egy kisgyerek. A környezete szívesen veszi védőszárnya alá, engedje hát el magát és élvezze, hogy nem kell döntenie, nincsenek elvárások. Régen érezhette magát ennyire gondtalannak, már el is felejtette, milyen érzés felelősség nélkül létezni. Azért sajnos nem dőlhet hátra, hisz mindez csak a munkahelyére igaz, az otthonában továbbra is helyt kell állnia.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Energiával és lendülettel telve vág neki a napnak. Nem foglalkozik azzal, mások mit gondolnak, a saját útját szeretné járni. Éppen ezért, ha valaki korlátozni merészeli, esetleg kritikával illeti, számíthat a heves reakciójára. Törekedjen arra, hogy igazságtalanul ne bántsa meg a környezetében élőket, hisz nem lesz mindig ennyire magabiztos és ennyire önálló, ha most indokolatlanul megmar másokat, nem lesznek segítségére, amikor szüksége lenne rájuk.