A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Legyen nyitott arra, hogy valami újat befogadjon. A héten már érezte, hogy változásra lenne szüksége, ma végre megtalálhatja azt a pontos az életében, ahol ez bekövetkezik. Ne ragaszkodjon foggal és körömmel a megszokásaihoz, engedjen szabad utat a szokatlannak, meglepőnek. Bár eleinte nehezen tudja befogadni, de ha képes átadni magát, nem csak személy szerint Ön indul el új utakon, de a kapcsolata a partnerével is megdöbbentő fordulatot vehet.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Türelem rózsát terem, ez lehet a mai nap jelszava. Hajlamos lesz megnyilvánulásaival fájdalmat okozni, másokat megbántani. Nem győz magyarázkodni, ha nem gondolja meg a szavait. Úgy érzi, Ön ellen fordult a világ, pedig csak annyi történt, hogy nem aludta ki magát. Tudja le a feladatait és vonuljon félre. Pihenjen úgy, ahogyan az Ön számára leginkább eredményes. Olvasson, mozogjon vagy aludjon, lényegtelen, milyen formát választ.

IKREK: (május 21 - június 21.)

A mai napon szép sikereket érhet el. Nem csak azért, mert a tervei kidolgozottak, átgondoltak, hanem azért, mert most megvan Önben a kitartás és az a kisugárzás, amellyel hosszútávon társakat talál a megvalósításukhoz. Ebben segíti Önt a tehetsége és az alapos felkészültsége, tudása és az a képessége, hogy mindezeket tisztán, mások számára is lelkesítően adja elő. Használja ki az alkalmat, hogy szövetségeseket állítson maga mellé.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Ne pazarolja az Önben tomboló energiákat arra, hogy otthon ücsörög a négy fal között. Induljon neki a nagyvilágnak, lehetőleg a családjával, de ha ők nem partnerek, hívja el a barátait. Menjenek túrázni, üljenek be egy hangulatos vendéglőbe és a legfontosabb, érezzék magukat remekül. Képes mindenkit lelkesíteni, kedvet csinálni egy olyan programhoz, mely közelebb hozza Önöket egymáshoz.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Remek a hangulata, közérzete kiváló. Nincs semmi halaszthatatlan feladata, így aztán végre egy olyan nap, amikor valami kedvére valót tehet. Párja is partner abban, hogy valami izgalmas programot szervezzenek. Régen tudtak már kimozdulni a négy fal közül, de most végre megtehetik. Ha a gyermekei nemet mondanak, ne keseredjen el, hisz kettesben is remekül eltelik a nap, ráfér a kapcsolatukra egyébként is a meghittség.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A mai nap a pihenésé, a feltöltődésé. Otthonában üldögél, társasága a családja és egy érdekes könyv. Ennél nem is kell több ahhoz, hogy igazán boldognak érezze magát. Őszinte beszélgetésekben lehet része, ha képes kikapcsolva a saját problémáit, nyitottan meghallgatni szeretteit. Párja, gyermekei hálásak a feléjük irányuló figyelemért és legfőképpen az Ön józan, megfontolt tanácsaiért.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

A mai napon igazi mestere a szervezésnek. Tele van kreatív ötletekkel és éles szemmel veszi észre a lényeges dolgokat. Ne féljen a kisebb nézeteltérésektől, képes megőrizni a hideg fejét és álláspontját egyértelmű tényekkel alátámasztani. Akár korábbi sérelmeit is tisztázhatja most a partnerével. Engedjen teste csábításának, vegyen kényeztető fürdőt, dőljön le ebéd után aludni, tegye azt, amiről úgy érzi, igazán pihentető.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Minden szót patikamérlegre helyez, már-már azt gondolhatják a környezetében élők, csak azért, hogy veszekedést provokálhasson. Korlátozza tehát a mai napon a jelenlétét a családjára és a legszűkebb baráti körére, ők még képesek elfogadni ezt a viselkedését. Szerencsére Önnél ez a fajta viselkedés nem szokott sokáig tartani, hamar felismeri, hogy komolyan megbántja azzal az embereket, ha a legkisebb kritikára is erőteljes veszekedéssel reagál.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Ügyeljen arra, hogy miközben a népszerűségben fürdőzik, ne hanyagolja el azokat a szeretteit, akik igazán közel állnak Önhöz és olyankor sem hagyták el, amikor az élete a mélyponton volt. És ne feledkezzen meg önmagáról sem. Ha szétforgácsolódik az energiája, hamar lemerülnek a raktárak úgy, hogy saját álmai megvalósulás nélkül forgácsolódnak el. Jó dolog a népszerűség, de veszélyeket rejthet, ha nem tudja beosztani az erejét és az idejét.

BAK: (december 22 - január 20.)

Könnyen felismeri a környezetében élők szándékait. Tegye hát fel nyugodtan azokat a kérdéseket, melyek már régóta foglalkoztatják, hisz most észreveszi azt is, ha valaki nem őszinte válaszokat ad. Ezzel arról is meggyőződhet, kikben bízhat igazán a szűkebb ismeretségi körében, és kik azok, akik pusztán önös érdekből keresik a társaságát. Komoly tapasztalatokat szerezhet emberismeretből, melyeket a későbbiekben hasznosíthat.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

A szociális életének újraépítésére ma remek alkalma nyílik. Adjon a meglévő kapcsolatainak új színt, lendületet azáltal, hogy a terveit, elképzeléseit megosztja a barátaival és legfőképpen a partnerével. Új, önzetlen szövetségesekre lelhet, ha Ön is őszintén tárja fel az Önben megbúvó gondolatokat. Bár lehet, ezek változásokat is hoznak a család mindennapjaiban, ha a jövőképet sikerül reálisan felvázolni, szívesen hoznak áldozatokat az Önhöz közel állók.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Nem kerülgetheti tovább a forró kását, a mai napon kénytelen foglalkozni a kényes kérdésekkel. Ne várja el, hogy a partnere fogja keresni a megoldást, Önnek kell a kezdeményezést magához ragadni. Törekedjen a megegyezésre még akkor is, ha úgy gondolja, sokat kell engednie és olyan kompromisszumot elfogadni, mely nagy megalkuvás. Az, hogy újra egymásra találnak, méltó jutalma lesz fáradozásának.