A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Komoly kihívás vár a mai napon Önre. Legyen óvatos, de semmiképpen ne veszítse el a hitét és főleg bízzon a tehetségében. Ne engedje, hogy mások véleménye eltántorítsa az Ön által helyesnek vélt útról. Az ilyen viták során inkább törekedjen arra, hogy az érveivel megerősítse a pozícióját. De figyeljen a partnereire is, mert hallhat tőlük olyan információkat, melyek Ön előtt ismeretlenek, de hasznosak lehetnek.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A hivatásában minden úgy halad, ahogyan azt Ön megálmodta. A legnehezebb feladatokat is fáradtság nélkül látja el, komoly döntéseket hoz rövid meggondolás után, melyek aztán helyesnek is bizonyulnak. Új kihívásokat keres magának, mert úgy érzi, hogy felesleges energiáit le kell vezetnie. Határozottnak és nyitottnak mutatkozik és a felettesei, munkatársai szemében nagy tiszteletnek örvend. De minden siker ellenére maradjon szerény.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Ma nehéz kihívás vár Önre, meg kell őriznie a türelmét. Még akkor is ez a cél kell, hogy vezérelje, amikor heves viták közepén találja magát. Amennyiben elveszíti a fejét, könnyen tehet olyan kijelentéseket, amelyek a karrierjébe kerülhetnek. A privát életében is félreértéseket kell tisztáznia. Itt is szerencsésebb lenne, ha a heves reakciók helyett megmaradna a realitások talaján. Ha úgy érzi, magas Önben a feszültség, vezesse le azt inkább sportolással.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Még ha úgy is érzi, hogy Önnek van igaza, ne szálljon szembe a munkatársaival, vonuljon vissza. Az ötletei nem merülnek feledésbe és az idő úgyis bebizonyítja, hogy Önre kellett volna hallgatniuk. A privát életében sem talál megértésre, és indokolatlanul igazságtalanul bánnak Önnel. Ne engedje, hogy a vita során a hangnem elmérgesedjen, ez sokkal jobban bántaná, mint a kritika. Vezesse le a feszültséget inkább futással vagy úszással.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A mai nap elsősorban azzal telik, hogy másokkal beszélget. A munkája során csapatban kell dolgoznia. Ez most nem fog sok babért teremni, hiszen hajlamos lesz önmagát előtérbe helyezni, melyet a munkatársai nem néznek jó szemmel. Nehezen fogadják el a tanácsait, túlzott okoskodásnak gondolják. Érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy máshogy tálalva az érvek is meggyőzőbbek lennének.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Ez a péntek tökéletes arra, hogy olyan témák felé forduljon, melyek már régóta izgatják. Az elszántsága, hogy új dolgokat fedezzen fel, nem ismer határokat. Most különösen fogékony is az ismeretlen befogadására. Használja ki a kínálkozó lehetőségeket. A munkahelyén szerencsére most nem zavarják abban, hogy gyorsan elvégezze a feladatait és szabadon barangolhasson olyan témákban, melyek a szakmai előmenetelében is hasznára válhatnak.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

A világ összeesküdött Ön ellen. Direkt provokálják, titkolóznak Ön előtt. Nem szabad ezen felmérgelnie magát, mert egy kisebb vita is heves veszekedéssé fajulhat. Ne most akarja tisztázni munkatársai viselkedését, erre ez a nap nem alkalmas. Sajnos a rossz hangulata hazáig kíséri. Pedig nagy türelemre van szüksége, mivel a kapcsolata szakítópróbához közeledik. Ha most elveszíti a fejét egy nézeteltérés során, annak végleges következményei lehetnek.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A bolygók állása gondoskodik arról, hogy a kollégái és a felettesei nyitott fülekkel hallgassák végig az érvelését. Bár az őszinteség gyakran fájdalmat okoz, most ne kerülgesse a témát, még ha ezzel heves vihart kavar is maga körül. A mai nap arra is alkalmas, hogy egyúttal önmagában is tisztázzon néhány kérdést. Elsősorban az igényeit kell újra megfogalmaznia. Ha úgy érzi, több testi vagy lelki feltöltődésre van szüksége, ne habozzon ennek módját is megkeresni.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A mai nap energikusan telik el, sok feladatot tartogat az Ön számára. Ez sajnos azt is jelenti, hogy nem kerülheti el a feszült helyzeteket. Ez főleg a munkahelyén jelent majd gondot, úgy érzi, egyszerre kellene több problémát is megoldania. Természetesen azzal, hogy kapkod, nem fogja legyűrni ezt a kihívást. Sokkal hatékonyabban dolgozhatna, ha fontossági sorrendet állít fel és a megoldandó gondok magjára összpontosít.

BAK: (december 22 - január 20.)

Az élete fordulóponthoz érkezett, nem halogathatja tovább. A mai napon azonban képes dönteni és továbblépni. Már ma a tettek mezejére is lép, melyet a felettesei is észrevesznek és támogatják is új tervei megvalósításában. Azonban maradjon meg a korlátai között, és mutatkozzon továbbra is határozottnak és elszántnak, ellenkező esetben a munkatársaiból féltékenységet válthat ki a magatartása.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Ma egyszerűen hiányzik Önből a vágy és a képesség, hogy a munkatársaival közös nevezőre jusson. Talán túl kritikus, de az sem kizárt, Ön fogadja most nehezen az értékelést. Arra ügyeljen, hogy szavait úgy válogassa meg, amivel nem sérti meg mások önérzetét vagy becsületét. Koncentráljon arra, hogy a munkáját a legnagyobb alapossággal végezze, ellenkező esetben könnyen szarvashibákat véthet.

HALAK: (február 19 - március 20.)

A munkahelyén komoly kihívásokat kívánó feladatok megoldásával bízzák meg. Az első lépése az legyen, hogy alaposan megtervezi a lépéseket, és segítőket szervez maga köré. Mert enélkül hamar káosz alakulhat ki. A telefon is folyamatosan csörög, ami csak tovább növeli a feszültséget Önben. Megválaszolatlan levelek is várnak még Önre. De a nap végén hátradőlhet, a csapatban végzett munka végül meghozza a sikert is.