Miamiban vagy a Fülöp-szigeteken állna legszívesebben a fotós gépe elé a tizenhét éves balatonlellei lány. Komáromi Kamilláé a legszebb arc: ő nyerte a Miss Fotómodell Hungary versenyt.

A fonyódi gimnázium harmadikos tanulóját találták a legszebbnek az először megrendezett országos fotómodellversenyen. Kamilla nem verte nagydobra, hogy indult, így az osztálya meglepődött, amikor magyarórán betoppant egy ­tévéstáb, hogy megmutassa a lány hétköznapját.

– Csak az igazgatónk tudott a forgatásról, így a fakultációt tartó tanárunknak is csak az óra után meséltem a sikeremről – emlékezett a Borsnak a tinilány.

– 2010-ben az Elite Model Lookon több ezer jelentkező közül bekerültem a legjobb tizennégybe. Most vagy kétszázan indultunk, és a végén a legszebb tíz közül hirdettek ki győztesnek – mesélte lelkesen.

A tini a hétköznapi életben kerüli a feltűnést.

– Egy fényképezőgép előtt felszabadultan mozgok, de az iskolában nem akarok kitűnni. Nem is sminkelem magam. Nem vágyom a kifutóra, arról álmodozom, hogy Miamiban vagy a Fülöp-szigeteken a tengerparton fotózzanak.