Hozzávalók:
40 dkg liszt
5 dkg élesztő
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál cukor
2 evőkanál olaj
annyi langyos víz, hogy összeálljon a tészta

Elkészítés:
A lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot, az olaj, és vízzel összedolgozzuk. Kihúzzuk a tésztát, egy nagy méretű tepsit liszttel meghintünk. A tésztát beletesszük, tetszés szerint teszünk rá feltétet (paradicsom szósz, sonka, szalámi, sajt). Előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.

Tanácsok:
Az élesztőt NEM kell tejben felfuttatni!

A tésztát addig meleg helyen letakarva állni hagyjuk, míg a szükséges feltéteket felszeleteljük, elkészítjük.
A sajtot félidőben tesszük csak a tetejére.

Elkészítési idő: 20 perc