Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 tk so
3 dl viz
4-5 ek olaj
1 tk cukor
2 dkg eleszto

Elkészítés:
Tesztat dagasztok(en gepben),hagyom duplajara kelni.Ezutan 10 dkg-as darabokra vagom,egyenkent kos alakura nyujtom.Kozepebe megy a toltelek,majd a szeleket rahajtogatom(felkor alaku lesz).
Sutpapiros tepsire teszem es hagyom meg kelni 15-20 percet.Lekenem tojassal es 200 fokon 20 percig sutom.
Toltelek:
Aprora vagott hagymat piritok,ha van teszek ra bacont,vagy kolbaszt,ha nem akkor csak daralthust,egyutt piritom kicsit.Lehet gombat is tenni.Sozom,borsozom,oreganot is szoktam,de lehet bazsalikomot is.Puhara parolom,ha kell ontok keves vizet,ne legyen szaraz a husi.Kockara vagott paprikat es kukoricat teszek meg a vege fele.(nem muszaj),petrezselyemzoldet.Amikor kicsit hul hozzateszek reszelt sajtot.
El lehet kesziteni bolognai alappal is,vagy csak zoldsegesen,kinek mi izlik.Nalunk a husos a kedvenc.
Aki szereti csiposen lehet tenni eros pistat,pirosarany stb.

Tanácsok:
Talalaskor lehet tejfollel,ketchuppal kinalni.

En sima pizzatesztanak is mindig ezt a receptet hasznalom.