Koczka Gergő U8-as fiú szivacskézilabda csapatára vasárnap nehéz mérkőzések várnak. Orosházán játszották utolsó felkészülési mérkőzésüket, a céljuk a bajnokságban az érmes helyek egyike.


A vasárnapra áthelyezett U8-as korosztály (2004/2005-ös születésűek) Csongrád megyei döntőjének 2 fordulójában, a 7 nevezett csapat mindegyike körmérkőzésben játszik egymással. A szegedi 1. fordulóban a Koczka csapat az ország egyik legnevesebb utánpótlás műhelyével mérkőzik, első ellenfelük a Vörösmarty Mihály Általános Iskola lesz. Minden évben kiemelkedően szerepelnek több korosztályban is, így roppant nehéz mérkőzés várható a Mandl tanítványok ellen. A két másik mérkőzésük, sorrendben a Pick Szeged B és A csapata ellen igazi rangadónak ígérkezik, a továbbjutás kiharcolásához mindenképpen győztesként kellene elhagynia a vásárhelyieknek a küzdőteret.

A Koczka Kézisuli vezetősége és a szakmai stáb a legjobb 3-ba kerülést, azaz a régió döntőbe jutást tűzte ki célul, amely az egyesület első teljes szezonjában nagy eredménynek számítana. A Csongrád megyei döntő második, mindent eldöntő fordulóját a vásárhelyi klub rendezi március 2-án, mely programra várják az érdeklődőket, szurkolókat, erről bővebben az egyesület honlapján lehet olvasni.


Koczka Gergő, a csapat vezetőedzője:
Orosházán, az OFKSE ellen játszottuk utolsó tesztmérkőzésünket, akik ellen több dolgot is tudtunk gyakorolni, hasznosítani. Akadnak még sajnos hibáink, ám ezek megfelelő hozzáállással, figyelemmel ellensúlyozhatóak. Vasárnap csak igazi csapatként lehet esélyünk nyerni, roppant erős a mezőny, több csapat is joggal pályázik az elsőségre. Azon vagyunk, hogy március második napján, hazai pályán szép sikert ünnepelhessünk.

Az 1. forduló menetrendje:

2013. február 17. (vasárnap)
Szeged, Etelka sori sportcsarnok

10:00         Algyői SK    -    Pick Szeged B
10:30         Koczka Kézisuli    -    Vörösmarty Ált. Isk.
11:00         Pick Szeged B    -    Zsombó SE
11:30         Szentes SI    -    Algyői SK
12:00         Vörösmarty Ált. Isk.    -    Zsombó SE

12:30         Koczka Kézisuli    -    Pick Szeged B
13:00         Algyői SK    -    Pick Szeged A
13:30         Szentes SI    -    Vörösmarty Ált. Isk.
14:00         Pick Szeged A    -    Koczka Kézisuli
14:30         Zsombó SE    -    Szentes SI