Hozzávalók:
60 dkg stefánia,
60 dkg stefánia,
1 citrom,
1 evõkanál kristálycukor,
4 evõkanál olaj,
1
késhegynyi õrölt koriandermag,
só és õrölt fekete bors ízlés szerint
Elkészítés:
A marhahúst felszeletelem, kissé kiveregetem. Az olajon barnára pirítom a kristálycukrot, mindkét oldalán átsütöm a cukros olajban. (Mire a cukor karamellizálódik, édes íze már nem érzõdik.) Ezután megsózom, rászórom a citrom közben lereszelt héját, az õrölt fekete borsot, a koriandert, rácsavarom a citrom levét, aláöntök 3 dl vizet és fedõ alatt, a hússzeletek gyakori forgatásával puhára párolom. Sós vízben fõtt spagetti a hozzá illõ köret.
Elkészítési idő: 90 perc
Elkészítés:
A marhahúst felszeletelem, kissé kiveregetem. Az olajon barnára pirítom a kristálycukrot, mindkét oldalán átsütöm a cukros olajban. (Mire a cukor karamellizálódik, édes íze már nem érzõdik.) Ezután megsózom, rászórom a citrom közben lereszelt héját, az õrölt fekete borsot, a koriandert, rácsavarom a citrom levét, aláöntök 3 dl vizet és fedõ alatt, a hússzeletek gyakori forgatásával puhára párolom. Sós vízben fõtt spagetti a hozzá illõ köret.
Elkészítési idő: 90 perc
0 Megjegyzések