A Bika helyzete világos, az Ikreknek erején felül kell dolgozni, a Rák túlérzékeny és sebezhető hangulatban van.

Kos (márc.20. – ápr.19.)
Kevés ember akad a mai napon, akivel egyetért, vagy aki egyetértene önnel – mindenkivel vitába keveredik, munkahelyén, otthonában, de még közlekedés közben is. Feletteseivel szemben válogassa meg szavait Több empátiával kéne kezelnie embertársait, így talán támogatókra is szert tehetne, márpedig segítségre, higgye el, manapság mindenkinek szüksége van.


Bika (ápr.20. – máj.20.)
A helyzet világos, egyértelmű döntést követel. Tegye félre kényelmi szempontjait, álljon a sarkára. Az elkövetkező időszakban hivatására, karrierjére kell összpontosítani. Ez a szokásosnál nagyobb kockázatvállalást, keménységet, kezdeményezőkészséget követel öntől, mint általában. Győzze le szétszórtságát, kapkodását, vegye fel a kesztyűt.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Ha mások önre bízták a titkaikat – vagy netán „véletlenül” megtudta azokat – maradjon diszkrét és ne próbáljon hasznot húzni ismereteiből. Pillanatnyilag amúgy is elég kényes a pénzügyi helyzete: erején felül kell dolgoznia vagy túl kockázatos üzleti döntéseket kell hoznia, hogy jelentősebb összeghez jusson, ezt azonban szinte azonnal el is kell költenie.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Miközben sebezhető, túlérzékeny hangulatban van, lépten-nyomon konfliktusokba keveredik. Párkapcsolata újabb szakítópróba előtt áll, esetleg irigyei sokalltak be szakmai sikereitől. Akár tetszik akár nem, csak harc révén védheti meg pozícióját, eddigi eredményeit. A szokásossal ellentétben most családja sem valami támogató.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ha úgy érzi, közvetlen környezete játékszabályai lehetetlenné teszik kibontakozását, nincs mit tenni, ki kell törni az eddigi taposómalomból. Ma azonban még nincs itt a cselekvés ideje: mérje fel a várható kockázatot vagy nyereséget, és csak ez után lépjen. Szomszédaival, rokonokkal, munkatársakkal semmiségek miatt is hatalmi harcokba bonyolódhat.


Szűz (aug.23. – szept.22.)
Pénzügyi problémái fogékonyabbá teszik az irracionális tartományokra. Ne ijedjen meg túlságosan nyomasztó álmaitól: a helyzet nem olyan rossz, mint amilyenné fantáziája nagyítja fel. Ha azonban kreatív munkából él, a feszültségek blokkolóan hathatnak alkotókészségére. Ne akarjon erőnek-erejével zseniálisat produkálni, inkább pihenjen egy kicsit.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Lehet, hogy valaki játszik a szívével vagy érzelmi zsarolást alkalmaz ön ellen? Akár hagyja ezt, akár nem, legyen tisztában azzal, mi is zajlik. Egy rokona arra kérheti, hogy segítsen neki nagy és nehéz tárgyakat emelgetni. Tegye meg, ám vigyázzon, meg ne sérüljön, túl ne erőltesse magát. Egészségügyi vagy jótékonysági ügyekkel is foglalkozhat. 

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Adjon bele apait-anyait: akár valamilyen egészségi probléma – például egy makacs fertőzés, akár valamilyen munkahelyi krízis megoldása előtt áll, közeledik a nagy áttörés ideje. Egyelőre még nem kell harcba szállnia, csak összpontosítsa erőit, viselkedjen úgy, mint aki biztos benne: az örvendetes folyamatok már el is kezdődtek, egész vitalitásával támogassa az ügyet.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha eddig csak kerülgette a kását, most itt az ideje, hogy végre egyértelműen állást foglaljon. Ha továbbra sem veszi komolyan feladatait, konfliktusba kerülhet barátaival, támogatóival. Szerelmével is le kell zárnia egy vitás kérdést, ami mindkettőjüknek sérülést okozhat. Figyeljen oda, nehogy idő előtt vagy túl keményen csukjon be maga mögött egy ajtót.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Párkapcsolatában, családi viszonyaiban kiéleződnek a feszültségek. Jó kérdés, ön túlságosan ellenálló szerettei új ötleteivel, kezdeményezéseivel szemben vagy amazok tényleg ajtóstól rontanak a házba, elvárásaik irreálisak, nincsenek tekintettel az ön érdekeire. Nyílt konfrontáció helyett egyelőre helyezkedjen kiváró álláspontra.


Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Sokkal szétszórtabb, ingerültebb a szokásosnál, ezért különösen közlekedés, utazás közben legyen óvatos. Inkább késse le a járatot semhogy valami baja essen. Szomszédaival, ismerőseivel is konfliktusba keveredhet, levelei, üzenetei elakadhatnak vagy félreérthetik őket. Töltse a napot lazítással, meditációval: így magasabb energiaállapotba kerülhet.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Igen leleményesnek, vállalkozó szelleműnek bizonyul, de szüksége is lesz minden találékonyságára, hiszen továbbra is komoly anyagi gondokat kell elhárítania. Szerencsére kiváló kommunikációs képességeinek, spontaneitásának köszönhetően kihúzza magát a csávából, ám szerelmének, barátainak nem kis bosszúságot okoz majd a kialakult helyzet.