Amelia Lily
A mindössze 18 éves Amelia Lily a 2011-es brit The X Factorban vált ismertté, miután a harmadik helyen végzett a tehetségkutató műsorban, Kelly Rowland mentoráltjaként.

Negyedrészt magyar származású az a lány, aki a brit The X Factor harmadik helyezettjeként szerzett népszerűséget magának: Amelia Lily egyik nagymamája még a második világháború alatt vándorolt ki Magyarországról, édesanyja pedig a magyar gyökerek tiszteletére az Aranka nevet kapta a Bradley vezetéknév mellé. A 18 éves Amelia Lily a 2011-es X-factoros siker után tavaly szeptemberben jelentette meg első kislemezét, amely a You Bring Me Joy címet viseli, és több mint 50 ezer példányos eladással a brit kislemezek listáján mindjárt a második helyen debütált - alig lemaradva az első helyezett The Scripttől, amely a Hall of Fame című dalból mindössze 9 ezerrel többet adott el.


A váratlan siker meghozta az eredményt: Amelia nemcsak Angliában, de Norvégiában, Hollandiában és Lengyelországban is betört a slágerlistákra, az utóbbi hetekben pedig stabilan áll a MAHASZ rádiós TOP40-es lista első tíz helyének egyikén. "Amelia jelenleg is első albumán dolgozik, mely különböző EDM és rock elemek keverékéből áll majd össze, melyek a tehetségkutató műsorban is jellemezték" - tájékoztatta a SONY a Pólus Online-t. A lemez megjelenése májusra várható, addig is álljon itt a második kislemez sikerdala és videóklipje!