Kamionok akadtak el, hófúvás, havazás, ónos eső nehezíti a közlekedést, de a vasárnap délután óta tartó intenzív havazás ellenére nincs elzárt település Fejér megyében - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi és rendőrségi szóvivő hétfőn az MTI-t.

(MTI) - Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő közölte: a tűzoltóknak hétfő reggel öt óra óta több mint tízszer kellett elakadt járműveket menteniük.
Székesfehérváron, a Seregélyesi úton kisteherautó és személygépkocsi csúszott össze. A Vásárhelyi úti vasúti átjáróban egy helyi járatú busz akadt el a síneken, a járművet a volán autómentője húzta ki a vasúti pályáról. A Farkasvermi úti körforgalomban egy tartályos teherautó nem tudta folytatni az útját.
A 81-es úton Csókakő térségében több, a székesfehérvári lehajtójánál egy kamion akadt el. Polgárdiban autóbusz csúszott a megállónak, személyi sérülés nem történt. Csákvár és Oroszlány között is kérték a katasztrófavédelem segítségét, ott egy zöldségszállító kamion állt le a havas úton.
Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő elmondta: Fejérben több út nehezen járható, de lezárt út vagy elzárt település nincs a megyében.