Ismét a gyermekekhez szól az Átrium Film-Színház, a 2013-as évben középpontban a család.
Vackarnevál - Rutkai Bori és a Hébe Hóba Banda
2013. január 27. vasárnap 11.00
 bori 500

2008-ban kérte fel a Magyar Rádió a Rutkai Bori és a Specko Jedno zenekart, hogy a Vacka Rádió mesesorozathoz, Gaál Zsuzsa verseire komponáljanak zenei kíséretet. A műsor idővel újabb és újabb ötlettel, játékkal, kellékkel, színházi elemmel gazdagodott Rutkai Borinak köszönhetően, aki aktív képzőművészként és a Budapest Bár egyik énekeseként is ismert. Bori igazi gyereklelkülettel fordul a kicsik felé, bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes-táncos előadói, bohóc- és persze óvónői szerepeket, segítségével a gyerekek szinte észrevétlenül válnak a mese és a koncert aktív részesévé.
Bori mellett a dalok zeneszerzői Bujdosó János gitáros, aki jelenleg a Kistehén zenekar és az Egy Kiss Erzsi Zene együttes tagja is, valamint Darvas Kristóf, aki számos bábszínházi produkcióhoz komponált már mesezenét.
FORTE TÁRSULAT - Koto és Kaori
2013. február 02. szombat 15:00
mese gyerekeknek és felnőtteknek
 forte
Egy nyolcéves kislány, Luca legkedvesebb játszóhelye a házuk mögötti kert. Szinte minden idejét ott tölti. Barátja a kő, a pad, a kerítés, a kút, a lámpa és a két japán akác, melyek mindennél többet jelentenek számára, beszélget, játszik velük, rájuk bízza gondolatait, érzéseit. A fákat a család kertésze tanácsára Kotónak és Kaorinak nevezi. A kertész egy nap elhagyja a várost és elvándorol egy szigetre, a kislánytól pedig az alábbi intelmekkel búcsúzik: Ha bármi bajod van, figyeld a természetet, és ha onnan sem érkezik felelet, kérdezd a mindig változó Holdat...
Horváth Csaba a Forte Társulat vezetője most együttesével visszatért a gyermek előadásokhoz világához: a fizikai színház nyelvén, tánc és beszéd sajátos ötvözésével.

Jegyfoglalás:
Helyszínen: hétköznap 10.00-20.00-ig vagy előadás végéig, hétvégén délelőtti előadások esetén egy órával előadás kezdése előtt, délutáni előadás esetén 14.00-tól. Ha hétvégén nincs előadás, a jegypénztár zárva tart.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
Átrium Film-Színház
1024 Budapest, Margit krt. 55.
Tel: 317.9338, 318.9844 (eloadások napjain)
Fax: 266.0904
www.atriumfilmszinhaz.hu