Dobrády Ákos a férfiasságával és megnyugtató hangjával vette le a lábáról Iszak Esztert. A műsorvezető azt mondja, rátalált az igazi, nagybetűs szerelem. A pár igyekszik minél több időt együtt tölteni.

Dúl a szerelem Iszak Eszter és Dobrády Ákos között. A VIVA TV műsorvezetője le sem tagadhatja boldogságát, mióta a TNT együttes nála tizenkét évvel idősebb frontemberével jár.

Hónapok óta tartó kapcsolatukat igyekeznek óvni a nyilvánosságtól, nem járnak fényűző partikra, nem fotózkodnak úton-útfélen, s nem hirdetik hangosan boldogságukat. Óvatosságuk érthető, hiszen másfél évvel ezelőtt a túlzott sajtóérdeklődés hervasztotta el bimbózó románcukat, így mikor tavaly tavasszal újra randevúzni kezdtek, inkább a titkolózást választották. Az eltelt hónapok őket igazolták, mert most is boldogok, így Eszter már bátrabban beszélt lapunknak kedveséről.

– Boldogok vagyunk Ákossal, igazi szerelem a miénk. Nagyon szeretünk együtt lenni, közösen felfedezni új dolgokat. Mellette igazán biztonságban érzem magam, a nyugodtsága jó hatással van rám – mesélte a huszonöt éves műsorvezető. – Először a harmonikus, kiegyensúlyozott személyisége fogott meg, valamint a férfias kisugárzása, de a beszédhangja is nagyon tetszik.

A szerelmesek a napokban tértek haza Prágából, ahol az óévet búcsúztatták, s Ákos idegenvezetésének köszönhetően a város nevezetességeit is felfedezték.

– Kellett ez a néhány nap pihenés, de már újra felpörgött körülöttem minden. Nemcsak a szerelemben, a munkában is sikeresen indult az év, a Stáb a tanyán rendkívüli népszerűségnek örvend, rengeteg felkéré