Magna Cum Laude
Syma Rendezvényközpont | december 30.

A sláger-gyáros gyulai zenekart már senkinek sem kell bemutatni. Szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak alig több mint egy évtized alatt. A szakmai díjak és a közönség elismeréseként teltházas koncertek, aranylemezek és többek közt olyan dalok, mint az Átkozott nők, Lehet hogy eltört, Vidéki sanzon, Színezd újra, a Főnököm, vagy a Pálinka dal jelzik a csapat sikeres menetelését.


Csík Zenekar Óévbúcsúztató Nagykoncert

Syma Rendezvényközpont | december 29. | vendég: Presser Gábor, HOBO. A jövőre negyed százados Csík Zenekar Kecskeméten alakult. Nevét Csík Jánosról, egyik alapítójáról, a Zenekar vezetőjéről kapta. A hét tagú formáció számos hazai díj kitüntetettje, többek között a Prima Primissima Díjé, legutóbb pedig a Budapestért-díjat vehették át.




Budapest Klezmer Band Újévi Koncert

Budapest Kongresszusi Központ | 2013. január 1. | vendégek: Falusi Mariann, Dunai Tamás. A zenekar 1990 óta zenél együtt, előadásaik rendkívüli élménnyé teszik a tradicionális zsidó zenét. A Budapest Klezmer Band az orosz kocsmadaloktól a világslágerekig számos meglepetéssel készül az újévi koncertre.