Válásuk ellenére jó viszonyt ápol egymással Német Kristóf és gyermeke édesanyja. Kapcsolatukat még egy harmadik fél felbukkanása sem zavarta meg. A karácsonyt is együtt szervezték meg.

Németh Kristóf kisfia, Lóci pótapukát kapott. A Bors olvasóriportere, V. István a napokban juttatta el szerkesztőségünkbe azt a fotót, melyen a színész volt felesége, Niki látható egy jóképű fiatalember társaságában, amint egy bevásárlóközpontban vásárolgatnak. (Olvasóriporterünknek természetesen jár az ilyenkor szokásos tízezer forint.)

Munkatársaink számára nem volt ismeretlen a férfi, hisz a megújuló Játékszín október végi nyitóelőadásán a közönség soraiban már felfedeztük a párt. Akkor azonban a függönyök legördülése után sietve távoztak. A birtokunkban lévő fotók alapján viszont egyértelmű, hogy a férfi nem csak kísérőként, hanem kedvesként volt akkor – és van – jelen a színidirektor exének életében.

– Számunkra ez egy természetes folyamat eredménye. Valóban ott voltak a premieren, de más magánéletéről nem ildomos nyilatkozni, ezért nem szeretnék a részletekbe belefolyni. Meglep, hogy kuriózumszámba megy, hogy jó viszonyt ápolunk egymással – nyilatkozta lapunknak a Barátok közt egykori sztárja.

Szavait alátámasztják, hogy a volt házasok az ünnepek egy részét is egymás társaságában akarják tölteni, elsősorban kisfiuk érdekeit szem előtt tartva. Kapcsolatukat tehát nem befolyásolta a harmadik fél felbukkanása.

– December 24-én Nikivel és Lócival együtt fogunk sütni-főzni, fát díszíteni, majd megérkeznek hozzánk az angyalok az ajándékokkal. Az este pedig a kisfiamé és az enyém lesz – mondta a híres apuka, aki számára már évek óta csak az a legfontosabb, hogy imádott fia boldog legyen.