A nagyobbik kormánypártnak nem lesz Budapesten központi ünnepsége, hanem arra szólítja föl híveit: vegyenek részt a kormány budapesti rendezvényén – közölte az atv.hu-val Pokorni Zoltán. 


Orbán is beszél október 23-án: a Fidesz is utcára szólítja híveit A nagyobbik kormánypártnak nem lesz Budapesten központi ünnepsége, hanem arra szólítja föl híveit: vegyenek részt a kormány budapesti rendezvényén – közölte az atv.hu-val Pokorni Zoltán. 

A Fidesz alelnöke hangsúlyozta: számos kerületben és vidéki városban lesz fideszes ünnepség. A kormány október 23-i megemlékezésén Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke lesz a fő szónok – közölte az atv.hu-val Pokorni. 

Mint kiderült, a Milla és a Szolidaritás megállapodott, hogy együtt fognak tüntetni Budapesten, a Szabad sajtó útján október 23-án. Kónya Péter, a Szolidaritás vezetője az ATV Egyenes Beszédben pedig arról beszélt, egyre kisebb az esélye, hogy békésen érjenek véget az október 23-ai megemlékezések, mert egyre több ember érzi úgy, eljött az idő, hogy betoljuk a Parlamentet a Dunába. 

Pokorni nem nagyon tudta megmondani, hogy hol lesz a központi ünnepség. „Talán a Kossuth téren” – közölte, de látszott rajta, hogy idevonatkozó információi nem állnak biztos alapon. Kereszténydemokrata politikusok úgy tudják: pártjuknak nem lesz külön központi ünnepsége.