Közreműködő(k):
Belleruche - előadó
Mc Zeek - előadó
Delov Jávor - előadó
Premecz Mátyás - előadó
Bata István - előadó
Judie Jay - előadó
DJ Q-Cee - előadó

Budapest egyik legmenőbb, rendszeresen jelentkező élőzenei klubestje, a Random Trip havonta egyszer illusztris vendégsereggel tart különkiadást az A38 Hajón. Nem lesz ez most sem másképp, hiszen a hazai vendégművészek mellett a brit szving-soul-elektró trió, a legújabb lemezét bemutató Belleruche is emeli az októberi Random Trip Special hangulatát.


A 2005-ben alakult Belleruche a kortárs elektro-pop egyik legüdébb, kifejezetten egyéni hangú képviselője, ami magától értetődő bájjal és eleganciával ötvözi a szvinges fílinget a lüktető elektróval, az akusztikus megszólalást a gépészkedéssel, és mindezek fölött-előtt pedig ott az énekesnő, Kathrin DeBoer elbűvölő egyénisége és hol Edith Piafra, hol Billie Holidayre emlékeztető orgánuma.

A trió három eddig megjelent lemeze nagyon hasonló hangulatot közvetít: egyfajta modernizált nosztalgia jellemzi mindegyiket, intenzív elvágyódás a szvingkorszak füstös-flitteres világába. Persze nem egyszerűen múltba nézésről van szó, a két zenész srác gyökerei (egyikük hardrock- és metálzenekarokban gitározott, másikuk pedig hiphop Dj-ként tengette életét) egy csomó modern elemet csempésznek a muzsikába. Az szövegíró-énekesnő pedig az érzelmes soult hozza az összképbe, ami teljesen egyedi és összetéveszthetetlen. Bebizonyosodott ez már egy évvel ezelőtt, a Belleruche A38 Hajón adott teltházas koncertjén, és a trió most az új lemez, a 2012 nyarán megjelent Rollerchain anyagával érkezik - bizonyosan nem okozva csalódást.


A Random Trip Budapest legmenőbb, hétről-hétre jelentkező improvizatív zenei klubestje - aminek különkiadása havi rendszerességgel különleges felállásokkal, külföldi vendégekkel jelentkezik az A38 Hajón.
A Random Trip 2008-2009 fordulóján született a Turbo-dobos Delov Jávor vezetésével. Freestyle hiphop, klasszikus funk és soul, jazzes rögtönzések keverednek elegánsan, az előadók pedig Budapest éjszakai zenei életének ismert zenészei, énekesei, MC-i és DJ-i. Itt tényleg a színpadon születnek a számok, 100% improvizálás keretein belül. Minden egyes klubest egyszeri és megismételhetetlen élmény zenésznek, közönségnek egyaránt.
Túl a jól ismert zenei stílusok (funk, soul, disco, hip-hop, drum'n'bass, stb) elegyítésén, a klub feltett szándéka a mai magyar under/overground előadók (Akkezdet Phiai, Carbonfools, Irie Maffia, United, Qualitons, Zuboly, Turbo, stb) összehozása, hogy ne csak a slágerlistákon, fesztiválokon találkozzanak, hanem ezen különleges alkalmakkor is. Az estek külön érdekességei még a koncertek előtt és után hallható, Magyarországon egyedülálló, eredeti amerikai old-school disco-funk, soul szettek, DJ Q-Cee tolmácsolásában.

Fellépők:
iLLspokinn (USA)
Judie Jay (Beat Dis)
MC Zeek (Rewind)
Premecz Mátyás (Kéknyúl Hammond Band, Loveguards)
Bata István (David Yengibarjan Trió)
DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz)
Delov Jávor (Turbo)
+ vendégek