Ma, 2012. július 6. van. 31 °C és 36 °C között lesz a maxium hőmérséklet. Eleinte a Dunántól nyugati részén, este a Duna-Tisza közén, valamint Budapest és környékén többfelé lesz heves zápor, zivatar! Felhőszakadás, jégeső is lehet.

Holnap, szombat hajnalban 17 °C és 22 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 30 °C és 35 °C közé melegszik fel a levegő. Elsősorban a Duna-Tisza köze keleti részén és a Tiszántólon alakulnak ki heves záporok, illetve zivatarok. Ott felhőszakadás, illetve jégeső is lehet! A déli-délnyugati szél mérsékelt marad.

Holnapután, vasárnap reggel 18 °C és 23 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 29 °C és 34 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Az Északi-középhegységben és Erdélyben alakulhatnak még ki heves záporok, illetve zivatarok, felhőszakadással és jégesővel! A délies szél megélénkül.

2012. július 9., hétfő hajnalban 16 °C és 21 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 28 °C és 33 °C közé melegszik fel a levegő. Erdélyben lehetnek záporok, illetve zivatarok! A trianoni Magyarország északkeleti részén is kialakulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. Másutt alapvetően napos idő lesz. Az északnyugati szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 10., kedd reggel 15 °C és 20 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 27 °C és 32 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Hidegfront vonul át az ország felett, hajnaltól egyre többfelé leszeső, zápor, zivatar! Legkisebb valószínűsége az esőnek a délnyugati tájakon lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 11., szerda hajnalban 16 °C és 21 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 25 °C és 30 °C közé melegszik fel a levegő. Az északnyugati tájak kivételével sokfelé valószínű újabb csapadék! Az északnyugati szél megerősödik!

2012. július 12., csütörtök reggel 13 °C és 18 °C közé hűl, délután 26 °C és 31 °C közé melegszik a levegő. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között! A felhőátvonulásokból továbbra is lehetnek záporok, zivatarok! Élénk, olykor erős marad az északnyugati szél!

2012. július 13., péntek hajnalban 15 °C és 20 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 25 °C és 30 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Keleten lehet zápor, zivatar! Másutt kevés lesz a felhő. Az északnyugati-nyugati szél élénk lesz!

A friss előrejelzések szerint szombaton az egész országban napsütéses idő várható, viszont vasárnap reggel egyre többfelé borul be az ég és számíthatunk újabb esőkre! Az ezt követő időszakban továbbra is lehet számítani záporok, zivatarok kialakulására 15 °C-os minimumhőmérsékletek és 30 °C körüli maximum hőmérsékletek mellett!