Felállt a libatolvaj: ültessük le... Avagy Li Bajnai megszólalt, s valami idióta görény meg is tapsolta. A többi csak azért mert a nagyfőnök ülepét kellett nyalni. Egy ilyen hír hallatán, feltevődik az emberben a kérdés: mit csinál a Fidesz. Miért nem ülteti le ezeket? Egy normális társadalomban, már régen felnégyelték és testrészeit szétküldték volna, elrettentő példának. Dehogy ne csak mi legyünk hirtelen idegesek, megosztjuk veletek a hírt is.

Addig, amíg sárga csekk  beszél a kormány, és megszorító intézkedésekkel nyaggatja az éhező népet, addig ezeknek a szemétládáknak egérutat ad. Véleményünk szerint egy kis bátorságot kellene önteni a jelenlegi kormányba. Ha ezt az embert eltennék láb alól, mindenki örülne, és talán mindenkinek jobb is lenne, hiszen teljes vagyon elkobzással meg menekülhetnénk a sárga csekk adó terhétől is.

"Előadást tartott Bajnai Gordon volt miniszterelnök, amelyben az Orbán-kormány több, főleg gazdasági intézkedését hibásnak nevezte, felvázolta, hogy mit kellene tenni, és gyökeres, gyors fordulatot sürgetett.

A közép-európai régió elmúlt bő húsz évét nézzük, azt látjuk, hogy egyik ország sem fejlődött egyenlegesen, mindenhol voltak cikcakkok. Ha most Magyarországot nézzük, azt látjuk, hogy jelenleg egy cakkban van, egy meglehetősen hosszú cik után" - kezdte előadását a volt kormányfő, aki hozzátette, hogy reményei szerint Magyarország képes lesz visszatérni az európai társadalmi fejlődés útjára.

Bajnai szerint a 2010-ben hatalmat kapott koalíció szembement a társadalmi és gazdasági ésszerűséggel. A középosztály nevében, de érdekei ellenére kormányoznak most, és csak egy szűk, 2-300 ezer főből álló csoport, a felső középosztály és a felső osztály az igazi kedvezményezettje az Orbán-kormány intézkedéseinek, gazdaságpolitikájának - állította.

Az ex-miniszterelnök szerint nem a nemzeti érdekeket szolgálja a mostani kormányzás. Ezt azzal indokolta Bajnai, hogy a valódi nemzeti érdek a gazdaság és társadalompolitika területére szűkítve a sikeres, gyarapodó, hosszú távon is fenntartható ütemben bővülő gazdaság, illetve a társadalom minden csoportjára kiterjedő jólét fenntartható, érzékelhető, tartós növekedése. Ezenkívül szerinte fontos az ország intézményeinek jó minősége és az intézményi környezet kiszámíthatósága, valamint az, hogy az állampénzügyek egyensúlyban legyenek." Vajon úgy akar egyensúlyokat állítani a tetves Bajnaija, ahogy egyensúlyba hozta azokat az embereket, akiknek családja otthontalanná vált, a vállalkozásának köszönhetően?

Valaki meg kéne modja már neki, hogy rengeteg Hajdú-Bihar megyei tanyán szeretnének a szeme közé nézni, hiszen  van itt még egy-két befejezetlen ügye.
Bencze Attila - Pólus Média