Hiányszínelemzés a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központban (Debrecen, Bem tér 19.) 2012. február 23-án, csütörtökön 10.00-17.30 óráig! Az elemzést vezeti Pál Ágnes mandalafestő.

Az érdeklődők mandala színezéssel egybekötött elemzésen vesznek részt, melynek során feltárul előttük a pillanatnyi lelkiállapotuk, az őket foglalkoztató kérdésekre kaphatnak választ, milyen irányba induljanak el.
Minden ember neve és születési dátuma megmutatja, élete során mely színek „kódjával” rendelkezik, azaz mely színek hatása van jelen a mindennapjaiban. Éppen ezért ezek a színek jól működnek, bejáratottak már az illető személynél. A hiányszínünk pedig megmutatja, hogy mivel van dolgunk az életben.
Az elemzésre a megbeszélt időpont előtt 15 perccel hamarabb kell érkezni, a mandala színezése miatt. Az elemzés időtartama 30 perc és 1.000,-Ft/fő.
Jelentkezni lehet: 2012. február 22-ig Szabó Lászlónál az 52/502-826 vagy 30/264-40-80-as telefonszámon, illetve az lszabo@mail.hbmk.hu email címen.

A szín tiszta fényként sugárzik. Az összes színt magában foglaló tiszta fény a tiszta ragyogás. A kozmikus törvény, vagy más néven az egyetemes intelligencia. A fény egy magasabb rendű intelligencia, és a színt tekinthetjük a fény nyelvének, amelyen beszél hozzánk.

Lilian Verner Bonds, a világ egyik vezető színterapeutája