Fontos ez számomra és számodra egyaránt. Nem mondok semmit az országot fojtogató problémákról, mert te is tudod... De tenni kell. S mi tenni is fogunk, akár veled, akár nélküled... A döntés a kezedben...
Eddig elkészült illetve készülőben lévő oldalainkra olyan embereket keresünk, akik szívesen lennének településük tudósítói. Előnyt jelent az, ha valaki politikai ambíciókra tör (önkormányzati képviselő vagy akár polgármester szeretne lenni a következő választásokon).
A MÉDIA, MINT ELSŐ SZÁMÚ HATALMI MONOPÓLIUM
Ugyanakkor a későbbiekben is nagy szeretettel várjuk civil kulturális és egyéb szervezeteinkbe, mint alapító tagot, vagy éppen szervezőt (koncert, kulturális esemény szervező). 
Eddig elkészült megyei portáljaink: Budapest Online, Bács-Kiskun Online, Békés Online, Csongrád Online, Fehér Online, Győr-Moson-Sopron Online, Hajdú-Bihar Online, Hargita Online, Heves Online, Jász-Nagykun-Szolnok Online, Nógrád Online, Pest Megye Online, Szabolcs-Szatmár-Bereg Online de a munka intenzíven folytatódik. 
Vegyük kezünkbe Önmagunk sorsának irányítását, országunk gazdaságának irányítását. 
Nem a fotelből kell várni a megoldásokat, fejjel menni neki a falnak. Vannak okos, értelmes lehetőségek is, hogy szeretetben és békességben tudjunk egymás hasznára válni. Családunk és nemzetünk hasznára válni. 
Tiszteletteljes Boldog Karácsonyt 
és Sikerekben Gazdag Boldog Új évet Kívánunk Neked