A Cartaphilus Könyvkiadó és a Gryllus Kiadó nevében sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Pál apostol – Utazás téren, időn és hangokon át című könyv és CD bemutatójára és nyilvános sajtótájékoztatójára, 2011. szeptember 27-én (kedden), 18 órára, a Párizsi Nagyáruházban található Alexandra Könyvesház – Lotz teremében (1061 Budapest, Andrássy út 39.).
Az est moderátora a könyv szerkesztője: Süveges Gergő.
Közreműködik: Gryllus Dániel, Halmos Béla, Ferenczi György és a Rackajam.
A könyv borítóját és ajánlószövegét itt küldjük, s egyúttal csatoljuk az Alexandra Könyvjelző Magazin szeptemberi számában megjelent 3 oldalas anyagot is.
A Cartaphilus Kiadó a Gryllus Kiadóval közösen igazi különlegességgel rukkol elő szeptember végén, a "Pál apostol - Utazás téren, időn és hangokon át" című kötettel és a hozzá tartozó CD-vel, amely a Pál apostol - dalok Pál levelei szerint (1991) című lemez újrahangszerelt változata Gryllus Dániel, Halmos Béla, Ferenczi György és a Rackajam közreműködésével.
A könyvet Süveges Gergő szerkesztette, és ő készítette az interjúkat. Az első részben teológusok, zsidó rabbi, történész, jogász, irodalmár, művészet- és zenetörténész, pszichológus, jelképek és mítoszok ismerője szólalnak meg. Megannyi kérdés, kíváncsiság, megannyi látásmód és választípus, melyek együtt visznek közelebb Pál apostol megismeréséhez és a megértéséhez.
A kötet második részében a versekről, a dalokról, a koncertekről és a hangszerelésről beszélnek azok, akik részesei voltak a dalsorozat létrejöttének, terjedésének, újragondolásának. Érzésekről, indíttatásról, munkamódszerről, ihletről, ajándékozásról szólnak ezek a beszámolók.
A szeptember 27-i sajtóbemutatóval egy időben kerül a könyváruházak polcaira a könyv és a CD, a zenei anyaggal október 2-án,
a Művészetek Palotájában rendezett hangversenyen ismerkedhetnek meg az érdeklődők Gryllus Dániel és barátai előadásában.
A kötetből legkorábban a könyvbemutatón tudunk átadni – médiánként 1 – sajtópéldányt.
Kérem, hogy részvételi szándékukat szeptember 26-ig (hétfőig) jelezzék a jusztinger.brigitta@alexandra.hu e-mail címen!
Sajtókapcsolat: Naszály György: 20/ 921 - 8312, naszi@szinhaz.hu
Közreadta: Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI, MTVA - konyvtar@dunatv.hu;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; POLUS ONLINE - lillatti8@gmail.com)