A magyar államiság tiszteletére felajánlott 1011 órás vállalással messze túlszárnyalva saját (800 óra) és az angolok (782) által felállított világrekordot, 2011. aug. 31-én 15 órakor befejeződött a Guiinnes rekordkísérlet.
A páratlan magyar sikert hozó vállalkozásban 42 napi nonstop karaoké éneklésben több mint 18 ezer dal hangzott el, és a 20-25 tagú „kemény mag” mellett nagyon sokan egy-két szám erejéig tettek hozzá ehhez a nagyszerű eredményhez. A legidősebb énekes 73 éves (több dallal komoly feladatot vállalt), a legfiatalabb 5 éves.
Neveket nem kívánnék kiemelni, hisz egy összetartó, egymást szerető, segítő közösség hozta létre ezt a nagyszerű produktumot. Teljesítményük önmagáért beszél. Ha valakiket az ötletgazda Szabó Gábor Dánielt (Szasza) és közvetlen segítőit, Tóth Petrát, és az üzletvezetőt Gáspár Mónikát illeti a legnagyobb elismerés hangja. A nagy koncentrációt igénylő technikusi munkáról is csak felsőfokon beszélhetünk. Számosan a nem éneklők közül szervező, lebonyolítói és egyéb feladatokkal biztosították háttérben maradva a sikert. A Honey Grill Étterem által biztosított helyszín összes munkatársa is plusz feladatot vállalt, az étterem zökkenőmentes működése mellett. Sajnos hazánkban a karaoké éneklést sokan kocsmai műfajnak tartják, vagy urambocsá részeg gajdolásnak tekintik. Az ázsiai országokban sokkal nagyobb szerepe van, ahol a mindennapos mozgás mellett az éneklés is beépül a mindennapokba. Fiziológiailag igazolható, hogy az éneklés endokrin (boldogság) hormonokat szabadít fel az agyban, amivel hozzájárulhatunk lelki egészségünkhöz. Természetesen felmerülhet a minőség kérdése, ami a karaokéban másodlagos, bár Szasza csapatában sok profi énekes és fiatal tehetség is megtalálható. A magyarországi elfogadtatás, társadalmasítás még várat magára, bár egyre több klub alakul, de az előítéletekkel szemben még sok csatát kell megvívni a karaoké híveinek.

A napokban kezdődik a Karaoke World Championship (KWC) szeptember 8-10-én Írországban. Hazánkat Kis Kovács Luca és Dániel Sándor képviselik.

Az új rekord felállításának pillanatai