Remek új kötetek kiadásával készült a Kráter a könyv tavaszi ünnepére!
Június 2-6-ig szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 82. Ünnepi Könyvhét és 10.  Gyermekkönyvnapok rendezvényen, a Vörösmarty téren, a 61-es standon!
A Könyvhéten a Kráter Műhely Egyesület újdonságai az Aranyrög sorozatban frissen kiadott négy kötet, a felvidéki és erdélyi irodalom gyöngyszemei: Darkó István: Deszkaváros, Szombathy Viktor: És mindenki visszatér, Tamás Mihály: Két part között fut a víz, Szabó Dezső: Nincs menekvés, valamint Kosáryné Réz Lola: Különös ismertetőjele: nincs, Kosáryné Réz Lola: Porszem a napsugárban, Varga Csaba: Válaszúton – Húsz év múltán – Vitában jogunk alapjairól és céljairól, Tormay Cécile: A művészet földjén és a gyerekeknek a legújabb mesekönyvek. Wass Albert: Isten ostora. Wass Albert: A Békaporonty kalandjai.
Természetesen ott lesznek a standon a már eddig is kapható teljes Wass Albert sorozat mellett többek között a nagy Erdély monográfia és Gyurkovics Tibor könyvei is.
A standnál dedikál majd:
június 3. (péntek) 16 órától: Varga Csaba: Válaszúton – húsz év múltán című kötetét,
június 4. (szombat) 15 órától: Borsódy Eszter illusztrátor: Wass Albert – A medve és a huszár,
június 5. (vasárnap) 11 órától: Dózsa Tamás illusztrátor: Wass Albert – Isten ostora és június 5. (vasárnap) 15 órától: Gábor Emese illusztrátor: Wass Albert – A békaporonty kalandjai című mesekönyvet.


A rendezvény látogatóit programok sokasága várja ez alkalommal is.
Kellemes időtöltést kívánunk könyveink társaságában!