Debrecen. Kaptár Club (Domb utca 1.). 2011. április 22. Péntek. 22 óra. Ez a péntek mérföldkő lesz Debrecen klubéletében, hiszen egy olyan partisorozat veszi kezdetét amire még talán nem volt hasonló példa!
Három szervező team a város éjszakájából egy közös projectbe kezd, hogy felrázzák, felfrissítsék ezzel megyeszékhelyünk egyhangú partyvilágát!
Az MNML DIZKO képviseletében ODOM fog a lejátszókhoz állni, aki főként a minimal és a techno berkein belül mozog, főbb megjelenései: Lad records, Maaad Records. A SOUNDTROPOLIS NIGHT két oszlopos tagja, a Soundtropolis szellemi atyja és promótere, valamint városunk éjszakájának több mint 1 évtizedes alakja STEEVE B. és a hangulatos felvezetések mestere LESLIE K. is oda pakol de rendesen. Végül de nem utolsó sorban az UNDERGROUND DEBRECEN egyik alappillére, ALEKSZANDER IS "beleszól" az éjszakába lemezeivel, aki szintén a 90'-es évek vége óta gyűri (kezdetben) a lemezjátszókat és saját szervezésű partijaikkal már többször találkozhatott a város. Az összeállás más szempontokból is nagyon izgalmasnak igérkezik, mivel így a buli olyan
stílusokat állít szembe egymással mint a Tech-house& Progressive, illeteve a Minimal&Techno! Az este folyamán ráadásként egy profi hastáncos is csatlakozik a dj-khez egy improvizált műsorral, ahol is összhangot teremt táncával az elektronikus zene és keleti kultúra között!