II. Tánc Világnapi Maraton
Kortárs tánc, fizikai színház, urban dance, performansz, mozdulatművészet, butoh és flamenco egy napon, egy színpadon április 29-én a Tánc Világnapja alkalmából a MERLiNben. A táncélet legnevesebb és legígéretesebb képviselőinek közreműködésével összeállított idei program díszvendége Norvégia. Egy kis „girl power", a Fight Club és a számi kultúra különös keverékéből készült Elle Sofe-koreográfia lesz az este fénypontja 8 órakor. A rendezvényre folyamatos érkezéssel váltható jegy minden programra érvényes. A fellépők névsoráért katt ide. A maraton végén pedig bárki táncra perdülhet, a ritmusos talpalávalóra SIM {weekendbass} lesz a garancia.

Magyarországi Ravenhill-ősbemutató - MERLiN-Örkény szomszédolás
Hogyan kerül Oszama bin Laden, a Disney Land és két New York-i torony egy irodába? Mi köze van egymáshoz Mohammednek, Ádámnak és Évának? Na és a filmnek a színházhoz? És a valóságnak a fantáziavilághoz? A megfejtéshez a MERLiN Színház próbatermének izgalmas terében május 3-án és 4-én színre kerülő, magyarországi Ravenhill - ősbemutató a kulcs, melynek producer-színésznő kettősét Polgár Csaba és Hámori Gabriella alakítja. Ha egy Örkény Színház-as este után lenne kedved "átugrani" a szomszédba, akkor hozz magaddal egy áprilisi vagy májusi Kasimir és Karoline előadásra szóló Örkény-jegyet, és 20% kedvezménnyel válthatsz belépőt a Product / A Termék c. előadásra. Az útvonal fordított kiindulási ponttal is teljesíthető...

Az évadban utoljára...
...láthatod a Jeles András rendezte Intelligens szerviz-t és a Pornography-t. Május 4-én 2:1 jeggyel nem csak a színházi előadást, de a Finnországból érkező Tuomas Rounakari Sámánhegedű koncertjét is megnézheted! Kedvezményes kombinált jegyért (1000 HUF) küldd a LONDON.FI jelszót a kovacs.andrea@merlinszinhaz.hu címre.