Idén az osztrák Parov Stelar Band lesz a debreceni nyári Campus Fesztivál legnevesebb fellépője, de természetesen hallhatjuk majd a Nagyerdőn a legnépszerűbb magyar zenekarokat, így a Tankcsapdát és a Quimbyt is. A fesztivált július 20-a és 24-e között rendezik a Debreceni Nagyerdei Stadionban és környékén.
A Parov Stelar Band mellett fellép a ska-t a latin zenékkel keverő venezuelai Desorden Público, a brit Hostage, az argentin Argies, a drum'n'bass kedvelőit pedig Futurebound és Metrik mozgatja majd meg.
Természetesen a Campus Fesztiválról nem maradhatnak el legnevesebb magyar zenekarok sem, így hallhatjuk majd a Tankcsapdát és a Quimbyt is, de idén is játszik Nagyerdőn a Republic, az Edda, a Kiscsillag, a Csík Zenekar, az Irie Maffia és a Mystery Gang.
Aki egy jó nevetésre vágyik, annak is érdemes lesz kilátogatnia a fesztiválra, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs, Bruti és Mogács Dániel is támadást intéz majd a rekeszizmok ellen.
Bakós Csaba, a Campus Fesztivál sajtófönöke a Dehir.hu-nak elmondta, ez a program már majdnem teljes, pár kisebb névvel még bővülhet a lista, de ezek a fellépők alkotják majd a fesztivál gerincét.