Ma utoljára lép színpadra idén az A38 hajón a Budapest Bár.
Az esemény egész estés program: a koncert előtt ki-ki vérmérséklete szerint (külön jeggyel) elkölthet egy vacsorát az A38 éttermében, vagy táncot tanulhat a Budapest Bár zenéire, a koncert után pedig DJ Haze szettjével folytatódik a buli, illetve egy táncversennyel, amelyet majd néhány önkéntes énekes fog levezényelni.
Eseménydús időszakot tudhat maga mögött a Budapest Bár: november közepén új lemezt jelentettek meg; a budapesti lemezbemutató után rögtön elutaztak a London Jazz Fesztiválra, majd Rómába, ahol óriási sikerrel szerepeltek. A Volume 3 Zene című dupla albumon a zenekar és a hangszeres zene kerül előtérbe.
Szintén friss hír, hogy a zenekar első két albuma platinalemez lett. Az erről szóló tanúsítványokat november 29-én a Katona József Színházban vették át az együttes tagjai, akik időközben már el is kezdtek egy új nagylemezen dolgozni, amit ígéretük szerint jövő májusban fognak megjelentetni.
Az A38-as fellépésüket követően 2011 februárjától lesznek újabb koncertek: 8-án és 21-én a második lemez alapján készült színházi előadást adják elő újra a Katona József Színházban. Ezután egy ideig ezt az előadást terveik szerint már nem játsszák.
(Forrás: www.kultura.hu)