Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a "Forrás a rejtekből" című antológia december hónap elején megjelenik. Szeretnénk, ha alkotó munkájuk megfelelő kiemeltséget kapna, hiszen Akadémiánk éppen a tehetségkutatás és a további lelkesítés jegyében vágott bele a kiadásba. Ezért szeretettel várjuk a szerzőket, hozzátartozóikat és barátaikat közös, ünnepi könyvbemutatónkra, december 10-én szombaton 16 órára, a Budapest, XIV. kerületi Kassai téri Katolikus Közösségi Házba, ahol a könyv ismertetése után valamennyien átvehetik a megrendelt, kedvezményes szerzői példányokat.
Díszvendégünk: PAJOR ANDRÁS atya, a Keresztény Kulturális Akadémia elnöke. 
A könyv bolti ára 1600,- Ft lesz, szerzőinknek igyekeztük a lehető legjobban leszorítani a költségeket, így ők 650,- Ft/db áron kaphatják meg megrendelt mennyiségű, vagy azt meghaladó példányaikat.
A könyv az ünnepi bemutató után a Kassai téri Plébánia irodájában lesz átvehető – egyeztetés alapján.
Az ünnepen való megjelenésről mindenkitől e-mail visszaigazolást várunk! Sajnos egyéb egyenkénti kérdésekre nagyon nehezen jut időnk és erőnk válaszolni, ezért mindenkinek számítunk a megértésére, de kérjük, hogy csak nagyon fontos kérdésekben írjanak!
Szeretettel:Gyimesi Marika irodalmi menedzser
A rendezvény helyszíne könnyen megközelíthető: kassaiter.hu/elérhetőségek/térkép.
Őrs Vezér tere – Árpád híd: 32-es busz, Kisföldalatti – Mexikói úti végállomás, M3-as autópálya Nagy Lajos király úti lehajtó, stb.
Közreadta: Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI, MTVA – lillatti@freemail.hu;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; POLUS ONLINE - lillatti8@gmail.com;
06-30/859-33-35)