A Képmás családmagazin, a Média a Családért Alapítvány, valamint Budapest VI. kerület Terézváros Önkormányzata nevében szeretettel hívjuk a Családbarát Médiáért-díj átadására, 2011. szeptember 23-án 18 órára az Eötvös 10-be (1067 Budapest, VI. kerület Eötvös u. 10. Kulturális és Közösségi Színtér).
A rendezvényen az elmúlt hat hónap nyertes pályamunkáit díjazzuk, átadjuk az elismerő oklevelet, valamint az ezzel járó pénzjutalmat (50 ezer forint).
Az ünnepség előtt 17.30-tól interjú és fotó készítésére van lehetőség a díjazottakkal.

Miért született meg a Családbarát Médiáért-díj?
A Média a Családért Alapítvány és a Képmás családmagazin 2007. szeptemberében alapította meg a díjat, amelynek célja inspirálni a média képviselőit, hogy megnyilvánulásaikban a családot, mint értéket jelenítsék meg. A díjra olyan írott vagy elektronikus sajtóban megjelent, illetve rádióban, tévében elhangzott munkákból válogatunk, amelyek a gyermekvállalás szépségét, a család védő szerepét, a többgenerációs együttélésben rejlő lehetőségeket mutatják be, vagy ezek minél teljesebb megéléséhez és a felmerülő nehézségek, problémák megoldásához nyújtanak segítséget.
A zsűri a díjat havi rendszerességgel ítéli oda az arra érdemes szerzőnek. A díj az elmúlt négy évben 48 alkalommal került kiosztásra.

Partnerek: Budapest Főváros VI. kerület Önkormányzata, NOE, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, Observer
Támogatók: Molnár Kürtőskalács, Polgár Pincészet

A választás értékítélet. A választás felelősség. Ön dönt, milyen médiát támogat.

Szeretettel várjuk
Zalka Katalin főmunkatárs
Képmás családmagazin
Média a Családért Alapítvány igazgató
Mobil.: 0036-70-315 2909
Közreadta: Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI, MTVA - konyvtar@dunatv.hu;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; POLUS ONLINE - lillatti8@gmail.com)