Az ősz egyik legnagyobb, európai viszonylatban is kiemelkedő egészség- mozgás- és életmód rendezvénye vár mindenkit Buda szívében egy különleges hangulatú helyszínen, a Millenárison. A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítésének! Rendezvényeink 2006-óta több tízezer résztvevőt értek el és mozgattak meg, amiben a legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségünkre! A szeptember 25-én megrendezésre kerülő FitBalance Millenáris eseményen közel 100 program, óra, mintegy 55 hazai és 4 nemzetközi prezenter várja a helyszínre érkezőket.
Ahogy az elmúlt években, úgy az idei FitBalance rendezvényen is tovább folytatódik a „Sztárok az Egészségért” programunk, amihez több népszerű előadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik.
A sajtótájékozatatón ki lehet próbálni a legújabb sporteszközöket, például: TRX, XBOX, speed fitness. Teljeskörű egészségszűrésen vehetnek részt a sztárok, valamint lesz még testépítő-fitness modell bemutató is.
Az esemény arca és háziasszonya Szigethy Anett IFBB Junior Fitness Nemzetközi Kupagyőztes, valamint a hazai fitness sport egyik legnagyobb tehetsége: Szabó Melinda IFBB Junior Fitness Abszolut Európa Bajnok is, valamint az alábbi sztárok: Király Viktor, Vastag Csaba, Ungár Anikó, Bíró Ica, Szunai Linda, Kustánczi Lia, Nagy Adri, Müller Attila, Nagy Sándor, Ádok Zoli, Zola, Czanik Balázs, Rippel Feri és Viktor, Katus Attila.
Bővebb információ: www.fitbalance.hu, www.fitbalance.lap.hu
Üdvözlettel: Bara Csaba 06702107425
Közreadta: Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI, MTVA - konyvtar@dunatv.hu;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; POLUS ONLINE - lillatti8@gmail.com)